Психологічний тест за картинкою: Оберіть кактус - і дізнайтеся свою негативну сторону

Як відомо світ не ділиться на чорне і біле, як і люди. Не існує повністю позитивних або негативних особистостей. Кожна людина має хороші та погані якості, передають Патріоти України.

Якщо ви готові дізнатися свою "темну сторону", пропонуємо вам пройти цікавий психологічний тест, який визначить вашу негативну рису.

Подивіться на картинку і виберіть кактус, який вам найбільше сподобався.

  • 1 - авторитарність. Ви прагнете завжди займати головні позиції і готові заради лідерства на все. Також ви підпорядковуєте собі всіх оточуючих і навіть близьких людей.
  • 2 - жадібність. Ви намагаєтеся отримати для себе вигоду у будь-якій ситуації. Найбільшу радість вам приносять матеріальні блага.
  • 3 - балакучість. Ви не завжди замислюєтеся, про що можна розповідати, а що говорити недоречно. Ви не вмієте стримуватися та іноді навіть любите пліткувати.
  • 4 - легковажність. Ви часто проявляєте безвідповідальність. Ви не цураєтесь порушувати власні обіцянки і не враховувати інтереси інших людей.
  • 5 - вульгарність. Іноді ви не можете розрізнити грань між вульгарністю та неординарністю.
  • 6 - цікавість. Ви часто цікавитеся чужим життям, відкинувши при цьому всі заходи пристойності.

Наша темна сторона проявляється не завжди, проте її необхідно вміти тримати під контролем. Якщо вам це не вдається, то необхідно навчитися справлятися зі своїми негативними особистісними проявами.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...