Психологічний тест за картинкою: Оберіть квітку - і дізнайтеся, яка дитяча травма руйнує ваше життя

Прекрасна весняна квітка може розповісти про ваш психологічний стан більше, ніж ви думаєте. Пропонуємо вам обрати тюльпан, щоб дізнатися, яка дитяча травма заважає вам розправити крила і жити повним життям передають Патріоти України.

Деталі

Усі ми таїмо в собі якісь психологічні травми, багато з яких були набуті ще в дитинстві. Хтось навіть не здогадується, що холодність батьків заважає вам побудувати стосунки. А надмірна вимогливість тата чи мами перетворює вас на людину з "синдромом відмінника". Пропонуємо вам вибрати тюльпан, щоб дізнатися, яка дитяча травма заважає розправити крила і жити повним життям.

  1. Психологічний тиск з боку батьків. Батьки хотіли виростити з вас ідеальну людину, яка здатна буквально на все. І тепер ви картаєте себе за найменшу помилку, а ще недолюблюєте тих, хто помиляється. Пам'ятайте, люди не роботи, всі ми неідеальні, але на помилках і промахах треба вчитися, а не соромити себе.
  2. Несправедливе ставлення з боку батьків. Через те, що вас частенько звинувачували у всіх гріхах і проблемах, ви виросли невпевненою в собі людиною, яка постійно страждає через загострене почуття провини. Але вам не варто брати на себе відповідальність за всі проступки, адже в більшості випадків ви ні в чому не винні.
  3. Зайва увага до захворювань. У дитинстві батьки приділяли величезну кількість уваги навіть незначному чханню, тож тепер ви могли зіткнутися з іпохондрією. На жаль, ви постійно шукаєте у себе хвороби, знаючи, що поганий фізичний стан може стати причиною для того, щоб хтось проявив до тебе любов і турботу.
  4. Брак уваги з боку батьків. На жаль, емоційна холодність з боку мами й тата, від якої ви страждали в дитинстві, тепер отруює ваше життя. Адже ви неусвідомлено повторюєте таку модель поведінки, відштовхуючи від себе тих, хто щиро хоче з вами зблизитися.

15 хвилин і можна їсти! Як замаринувати швидко огірки з кунжутом

четвер, 9 травень 2024, 14:08

Якщо ви любите мариновані огірочки, саме швидкі, хрумкі, соковиті і дещо гостренькі, то приготуйте з кунжутом. Така закуска і на свято буде смакувати, і в звичайний день. Огірки потрібно помити, порізати на 4-6 шматочків, скласти в пакет і відбити злег...

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...