Психологічний тест: Знайдіть себе на цьому дереві - і дізнайтеся, яке становище в суспільстві ви займаєте

Pip Wilson - британський психолог, автор понад 50 книг, експерт в області практичного навчання та розвитку емоційного інтелекту, передають Патріоти України.

На початку 1980-х разом з ілюстратором Ian Long він почав створювати психотерапевтичні посібники Blob Tree з кумедними чоловічками в головній ролі. У Блоб немає статі, віку, національності, вони говорять мовою тіла і висловлюють різні емоції, а тому з їх допомогою так легко вивчати власний внутрішній світ.

Спочатку ця методика використовувалася в роботі з дітьми, адже їм простіше показати на картинку, ніж намагатися висловити свої почуття словами. Але з часом Blob Trее полюбили і дорослі.

Тому пропонує вам пройти швидкий і простий тест і, можливо, дізнатися про себе щось нове. Уважно подивіться на картинку. Тепер виберіть двох чоловічків: спочатку того, хто більше за інших нагадує вас, а потім того, на кого б ви хотіли бути схожим. Визначилися? Результати тесту дивіться нижче.

Результати:

Якщо ви асоціюєте себе з чоловічками під номерами 1, 3, 6 або 7, то ви бачите попереду мету і йдете до неї, долаючи будь-які перешкоди на своєму шляху.

Про те, що ви товариські і готові завжди прийти на допомогу друзям, кажуть Блоби 2, 11, 12, 18 і 19.

Вибрали 4-го чоловічка? Значить, у вас стійка життєва позиція. Ви хочете домогтися різного роду успіхів, причому без особливих зусиль.

А ось 5-й номер показує вашу слабкість. Можливо, ви втомилися, втратили мотивацію і втратили енергію, яка так необхідна для повноцінного життя.

9-й чоловічок, як і ви, перебуває в гарному настрої. Він любить веселитися і жити на повну котушку.

Вашу замкнутість, тривожний стан, небажання йти на контакт з людьми передають номери 13 і 21.

А чоловічок з цифрою 8 на спині краще за інших розуміє ваше бажання йти в себе, будувати власний світ і міркувати про щось тільки вам близьке й зрозуміле.

Номери 10 і 15 характеризують вас як пристосовану до життя людину. Ви цілком задоволені тим, що маєте.

Відчуваєте внутрішню кризу? Відчуваєте, як негативні емоції беруть над вами верх? Мабуть, так і є, інакше ви б не вибрали 14-го Блоба.

Ви були завжди готові прийти на допомогу і підбадьорити друга, але втомилися від цього, як і людина під номером 16. Якщо ж вам здається, що 17-й Блоб обіймає 16-го, то обраний вами чоловічок набуває іншого змісту. Це означає, що ви оточені турботою. Не дивуйтеся, кожен бачить цей світ по-своєму.

17-й номер любить бути в центрі уваги, але не здатний самостійно впоратися зі своїми проблемами. Зате він упевнений в тому, що його завжди підтримають.

Якщо ваш вибір припав на номер 20, то з самооцінкою у вас явно все в порядку. Хоча вона може бути навіть злегка завищеною. Вам важливо, щоб оточуючі до вас прислухалися і рахувалися з вашою думкою. Лідер, не інакше.

Чоловічок, якого ви вибрали першим, показав, яке становище в суспільстві ви займаєте в даний момент. Другий продемонстрував ті якості, яких вам поки не вистачає для того, щоб стати тим, ким ви хочете бути.

Ну що, такими ви себе уявляли? Чи подивилися на себе з незвичного ракурсу?

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Ви будете здивовані! Названо вуглевод, який найкраще сприяє зниженню тиску

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:45

Вуглеводи є не ворогом, а важливою частиною здорового харчування. Вони є основним джерелом енергії для організму та забезпечують багато корисних поживних речовин, передають Патріоти України. Якщо у вас високий кров’яний тиск, може виникнути спокуса різ...