Психологіний тест: Що розповість про вас поза, у якій ви спите?

Деяка наша моторика і дії відбуваються не усвідомлено - саме завдяки цьому вчені стверджують, що, якщо уважно поспостерігати за людиною, можна дізнатися про її характер. Пози уві сні також є несвідомими діями,і знаючи, в якій позі ви спите, можна скласти психологічний портрет, передають Патріоти України.

Вибирайте позу в якій ви любите спати і можете прочитати про себе трохи цікавого.

1. На спині

Людина, яка відчуває себе комфортно в такій позі, досить спокійна і стримана в прояві емоцій. Вона ставить перед собою серйозні цілі і намагається відповідати високим стандартам. Серед таких людей часто зустрічаються перфекціоністи, які болісно сприймають власні невдачі. Така людина любить виглядати бездоганно і дуже переживає, якщо щось у зовнішності не піддається корекції. Любить бути в центрі уваги. Обожнює експериментувати і отримувати новий досвід.

2. Ембріон

Людина, яка спить в позі ембріона, згорнувшись калачиком, більше за інших потребує захисту, близькості і відчуття радості життя. Вона не дуже швидко починає довіряти людині, з якою перебуває в любовних відносинах. Схильна дивитися на світ крізь рожеві окуляри. Добра до оточуючих, вважає людей за замовчуванням хорошими. Така людина чутлива і ранима, хоча зазвичай виглядає самостійною і неприступною. Може раптово стати дуже сором’язливою в спілкуванні з незнайомими людьми і в новій компанії. Поза більше характерна для жінок, ніж для чоловіків.

3. На животі

Людина, якій зручно спати на животі, має тверді переконання і вважає за краще робити все саме так, як їй хочеться. Цілеспрямована, наполегливо домагається своїх цілей, вміє фокусуватися на конкретному завданні, ні на що не відволікаючись. Не любить робити те, що не подобається, зате улюбленій справі віддається з рідкісною пристрастю. Така людина може бути дуже різкою, здійснювати спонтанні дії і шокувати навіть людей з найближчого оточення. Вкрай болісно ставиться до критики. Тяжіє до комфорту у всіх сферах життя і насилу переносить психологічний тиск і конфліктні ситуації.

4. На боці

Людина в такій позі більш розслаблена і менш затиснута. Якщо найчастіше вночі ви перебуваєте в такому положенні, це говорить про аналітичний склад розуму, спокій і впевненість у власних силах. Люди, які сплять на боці, емоційно стійкі до мінливих подій, вони здатні без значних емоційних втрат впоратися з труднощами на їхньому шляху.

Чи підходить вам характеристика пози, в якій спите?

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...