Психологи назвали чотири простих секрети, як дожити до 100 років

Психологи назвала чотири секрети довголіття. Вони зазначили, що для початку варто поставити собі мету і зрозуміти, чому ви хочете прожити так довго, передають Патріоти України.

Тіло — система цілеорієнтована. Якщо у людини будуть справді цікаві, глибокі, важливі у відчуттях, гідні за рівнем завдання, які до того ж приносять благо всьому людству, вже будьте впевнені, тіло саме виведе вас на інформацію про те, як харчуватися правильно, підніме о шостій ранку і поставить під холодний душ, — розповіли фахівці.

Також необхідно отримати базові знання з правильного харчування і фізичних навантажень. Третій крок — сформувати правильний світогляд. Нещасні, злі, скривджені і люди, які страждають, ніколи не живуть довго.Крім того, психологи порадили насолоджуватися життям і радіти дрібницям.

Перше місце в світі за кількістю довгожителів займає Японія. Така тенденція пояснюється низьким рівнем захворюваності атеросклерозом. Спеціалісти зазначили, що низька захворюваність атеросклерозом пов'язана з раціоном японців. У меню переважають рослинна їжа, риба, обов'язково яйця.

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, навіщо класти у воду для варіння яєць сірники

четвер, 18 квітень 2024, 11:12

Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може з...

Названо час доби, який найбільш стресовий: Як зменшити напруження

четвер, 18 квітень 2024, 10:44

Стрес, тривоги та напруження супроводжують нас щодня. Важливо вміти відволікатися від щоденних турбот, щоб мінімізувати шкідливий вплив стресу на здоров’я. Нещодавно дослідники виявили, що є певний час доби, у який більшість людей відчувають максимальн...