Психологи вважають, що вибір дерева розповість про вашу домінуючу рису особистості. Тест

Природа має благотворний вплив на здоров’я та життєдіяльність нашого організму. Хоча деякі експерти й радять нам проводити більше часу в лісі, парку, на свіжому повітрі, більшість людей обирає відпочинок на дивані разом зі смартфоном, передають Патріоти України

Психологи дослідили зв’язок людини й природи, щоб виявити приховані сторони нашої особистості. Подивіться на дерева на зображенні й виберіть з них те, що подобається вам найбільше (номери рахувати по горозинталі). Потім дізнайтеся, про що говорить цей вибір.

1. Романтичний

Обранці першого дерева є дуже емоційні та романтичні особистості. Вони бачать світ в “рожевих окулярах” та діляться своїм оптимізмом з усіма. Метою життя таких людей є любов та турбота до навколишнього світу. Вони щиро вірять в існування споріднених душ, правда, в житті частіше залишаються самотні.

2. Творчий

Справжні творці чогось нового та незвичайного обов’язково оберуть цей варіант. Їх харизматичність та неординарність проявляється в незвичному світогляді. Творчість таких людей проявляється не лише в музичній чи художній сфері, а й в науці та підприємництві.

Це інноваційні мислителі, здатні запропонувати унікальні способи розв’язання проблем – такі, до яких досі не могли додуматися інші.

3. Вихований

Ці люди завжди підтримають тебе в складних ситуаціях. Це справжні спасителі, які часто беруть на себе роль батька чи матері. Завдяки цим своїм якостям у них добре виходить ладнати з дітьми й тваринами.

Друзі таких особистостей повністю в них впевнені, адже знають, що в такого друга вони знайдуть відраду.

4. Чесний

Обранці четвертого дерева завжди чітко формулюють власні судження. Вони говорять всім те, що думають. Рідні та близькі цінують таку правдивість, однак не усім подобається така поведінка. На початку знайомства навіть може здатися, що ці люди жорстокі. Але це зовсім не так – просто вони люблять говорити все, як є.

5. Енергійний

Ці люди дуже енергійні. Вони люблять веселі компанії, в яких завжди перебувають в центрі уваги. Активний відпочинок, спорт – це все про них. Таку людину просто неможливо зустріти, сидячи без діла. Вони завжди чимось зайняті – або розумовою, або фізичною діяльністю.

6. Примхливий

Примхливі та грайливі особистості оберуть саме це дерево. Оточуючим подобається в них дитяча безпосередність та хороший настрій. Дуже мила та цікава поведінка зачаровує багатьох. Зворотний бік їх дитячості – це дивовижна наївність, довірливість, через яку вони можуть виявитися легкою жертвою нечистих на руку осіб.

7. Надійний

Люди, які завжди дотримують своє слово. Вони чітко знають свої зобов’язання, та завжди виконують їх до кінця. На людей, які обрали це дерево, можна завжди покластися. Вони готові докласти зусиль, щоб подбати як про свою близьку людину, так і про ту, яку вони знають не так добре.

8. Унікальний

Креативне мислення та хороша фантазія – ось що поєднує обранців цього дерева. Їх легко помітити серед натовпу. Їм подобається бути унікальними як в мисленні, так і в зовнішньому вигляді. Їх відрізняє щирість у відносинах з іншими людьми й чесність перед самим собою.

9. Терплячий

Ці люди є надзвичайно спокійними, їх важко розгнівати. У будь-яких конфліктах вони швидше обернуться та підуть, ніж будуть вдаватися до крику. Обранці останнього дерева пливуть за течією життя, бо розуміють, що все має своє місце і час.

Яке дерево обрали Ви?

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...