
Пухкий і дуже смачний кекс на кефірі, який готується буквально за 5 хвилин (не рахуючи час на випічку). За цим рецептом готувати дуже просто, так як змішати всі продукти можна навіть без міксера, передають Патріоти України.
У глибоку миску додаємо яйця та цукор і добре збиваємо віничком.
У яєчну масу додаємо розтоплене вершкове масло та кефір і перемішуємо. Частинами додаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, в кінці додаємо родзинки і ще раз перемішуємо.

Отримане тісто виливаємо в форму, розрівнюємо і кладемо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.

Готовий кекс дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.

Смачного!
Кардіологи застерігають від надмірного використання модних видів солі —-морської, гімалайської, кельтської чи кошерної. Попри репутацію "натуральних" і "корисніших", вони можуть збільшувати споживання натрію, що шкодить серцю та підвищує ризик гіпертон...
Через постійні удари російських терористів по енергосистемі нашої країни українців все більше цікавлять лайфхаки щодо того, як в умовах тривалого відключення світла не дати м'ясу та молоку зіпсуватися, передають Патріоти України. Але, виявляється, не м...