Пухкий і дуже смачний кекс на кефірі, який готується буквально за 5 хвилин (не рахуючи час на випічку). За цим рецептом готувати дуже просто, так як змішати всі продукти можна навіть без міксера, передають Патріоти України.
У глибоку миску додаємо яйця та цукор і добре збиваємо віничком.
У яєчну масу додаємо розтоплене вершкове масло та кефір і перемішуємо. Частинами додаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, в кінці додаємо родзинки і ще раз перемішуємо.
Отримане тісто виливаємо в форму, розрівнюємо і кладемо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.
Готовий кекс дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Смачного!
Парфумерія — це не лише приємний запах, але й важлива частина загального іміджу. Вибір аромату може багато розповісти про ваш характер, стиль і навіть настрій. Правильно підібраний аромат може підкреслити вашу індивідуальність, стати вашим "підписом" і...
Хочете, щоб коханий асоціював вас із першими весняними конваліями? Тоді час освоїти кілька секретів, які допоможуть пахнути так, ніби ви щойно вийшли з дорогого спа. . Додавайте олії у ванну . Якщо любите розслаблятися у ванній, додавайте у воду пару...