Пухкий і дуже смачний кекс на кефірі, який готується буквально за 5 хвилин (не рахуючи час на випічку). За цим рецептом готувати дуже просто, так як змішати всі продукти можна навіть без міксера, передають Патріоти України.
У глибоку миску додаємо яйця та цукор і добре збиваємо віничком.
У яєчну масу додаємо розтоплене вершкове масло та кефір і перемішуємо. Частинами додаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, в кінці додаємо родзинки і ще раз перемішуємо.
Отримане тісто виливаємо в форму, розрівнюємо і кладемо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.
Готовий кекс дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Смачного!
Фарбування волосся – це не просто зміна іміджу, а й відповідальність за подальший догляд. Коли ви виходите із салону з ідеальним кольором і блиском, важливо знати, як зберегти цей ефект якомога довше, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вид...
На 21 лютого в новоюліанському календарі припадає день пам’яті преподобного Тимофія. Цей святий угодник, також відомий як Тимофій Весновій, жив у Малій Азії у VIII столітті. Від юності він присвятив себе утриманню і молитвам, за що Господь дарував йом...