Пухкий і дуже смачний кекс на кефірі, який готується буквально за 5 хвилин (не рахуючи час на випічку). За цим рецептом готувати дуже просто, так як змішати всі продукти можна навіть без міксера, передають Патріоти України.
У глибоку миску додаємо яйця та цукор і добре збиваємо віничком.
У яєчну масу додаємо розтоплене вершкове масло та кефір і перемішуємо. Частинами додаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, в кінці додаємо родзинки і ще раз перемішуємо.
Отримане тісто виливаємо в форму, розрівнюємо і кладемо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.
Готовий кекс дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Смачного!
Здавалося б, що може піти не так, якщо тримати в оселі квіти? Адже рослини допомагають створити приємну атмосферу, збільшити кількість кисню. Однак за народними прикметами є деякі квіти, які не можна тримати в домі самотнім жінкам, якщо вони хочуть щас...
Попри те, що ″перевзування″ автомобіля зі зміною сезону — необхідна процедура, їзда на зимових шинах протягом усього року — поширена практика серед водіїв. Однак експерти та фахівці з безпеки дорожнього руху не рекомендують цього робити, передають Патр...