Пухкий і дуже смачний кекс на кефірі, який готується буквально за 5 хвилин (не рахуючи час на випічку). За цим рецептом готувати дуже просто, так як змішати всі продукти можна навіть без міксера, передають Патріоти України.
У глибоку миску додаємо яйця та цукор і добре збиваємо віничком.
У яєчну масу додаємо розтоплене вершкове масло та кефір і перемішуємо. Частинами додаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, в кінці додаємо родзинки і ще раз перемішуємо.
Отримане тісто виливаємо в форму, розрівнюємо і кладемо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.
Готовий кекс дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Смачного!
Весна не за горами, тож зараз ідеальний час для садівників почати готувати добрива, які вони використовуватимуть, якщо хочуть, щоб їхні троянди красиво цвіли цього року, передають Патріоти України. Удобрювати троянди слід у березні, коли почнуть з’явля...
Згідно з даними Японського товариства з вивчення ожиріння, найменша ймовірність розвитку будь-яких хвороб у людини з індексом маси тіла 22. Нагадуємо, що індекс маси тіла розраховується як співвідношення ваги й зросту за формулою: вага (кг) поділена на...