Пустите лише скупу сльозу чи підставите міцне плече? Цей тест по картинці розповість, наскільки ви готові допомогти у важку хвилину

Коли у друга біда, ви забуваєте про всі свої труднощі на роботі та летите на зустріч до нього разом із серветками та тортиком? Ви - людина з великої літери. Хочте почути більше про себе, погляньте на картинку. На що перше звернули увагу: птаха, метелика, рослину чи череп? Читайте розшифрування тесту нижче, передають Патріоти України.

Птах

Ви дуже творча людина, яка має прекрасну інтуїцію. Відчуваєте, коли люди дійсно потребують допомоги, а коли прагнуть скористатися добрим серцем. Звертаєте увагу на деталі і насолоджуєтеся дрібницями. Про таких людей кажуть, що їм не багато потрібно для щастя.

Метелик

Ви як справжній воїн. Тільки допомогли родичу, кидаєтесь давати поради незнайомцю, щойно закінчили з ним, розписуєте список препаратів, які потрібні хворому колезі. Ви вмієте швидко приймати рішення, навіть найскладніші. Ваше почуття гумору рятувало чимало разів у житті.

Рослина

Ви – інтелектуально розвинена та організована людина. Вмієте робити правильні висновки на невдалих ситуаціях. Знаєте, як кажуть: “Розумний вчиться на чужих помилках, а дурень – на своїх.” Так ось вам доводиться інколи вчитися на помилках, які допускають інші, слухаючи ваші поради. Намагайтеся бути менш емоційними.

Череп

Ви – справжній оратор, дуже спостережливі і володієтенадзвичайнорозвиненимикомунікативниминавичками. До них всі йдуть, щоб поплакатися в жилетку. Ви більше говорите, ніж дієте, втім ці слова настільки вдало підібрані, що здатні витягти з халепи будь-кого. Ви за мир у всьому світі, щоправда, щоб він творився чужими руками, а ви надихатимете світлими думками.

Загляньте вглиб себе! Що про вас розповість поза, у якій ви найчастіше сидите

понеділок, 29 квітень 2024, 17:14

Пропонуємо вам швидкий тест на характер. Оберіть на світлині позу, в якій ви найчастіше сидите, і ви дізнаєтесь усю правду про себе, передають Патріоти України. Психологи впевнені, що положення ніг, яке утворюється в сидячій позі людини, багато про що...

От у чому секрет! Яка проста хитрість допоможе приготувати ідеальну смажену картоплю

понеділок, 29 квітень 2024, 16:12

Апетитна смажена картопля - популярна страва, яку люблять всі без винятку. Не будемо вдаватись у деталі щодо користі та шкоди, оскільки це питання із іншої категорії. Нас цікавить ідеально посмажена картопля, щоб була апетитна скоринка та відмінний сма...