Пилюки не буде за лічені хвилини - ідеальний китайський спосіб прибирання

Іноді необхідно, щоб оселя засяяла чистотою вже за лічені хвилини, а часу на прибирання залишилося обмаль. Наприклад, коли гості вже на порозі, а у вас досі не витертий пил, передають Патріоти України.

Суха ганчірка може лише підняти пилюку, що знову осяде на поверхнях , а вологе прибирання залишить сліди та розводи. Але китайці придумали власний спосіб, як швидко позбавитися від пилу

На перший погляд спосіб може здатися трохи дивним, але ті, хто вже встиг випробувати пораду, говорять, що лайфхак дійсно дієвий.

Замість ганчірки чи рушника у боротьбі з пилом рекомендують використовувати старі панчохи. Можна взяти і капронові колготки. Звісно, вони мають бути чистими, хоч і не обов’язково новими.

Візьміть швабру або віник і оберніть панчохи навколо них. Нейлон притягне до себе навіть найменші та найнепомітніші частинки пилу. А пояснюється все дуже просто - статичною електрикою. Панчохи притягнуть пил краще за будь-яку іншу тканину.

Обмотавши капронові колготи навколо швабри, можна дотягнутися навіть до віддалених важкодоступних кутків на стелі, де зазвичай збирається пил та павутина. На все про все знадобляться лічені хвилини – і поверхні будуть чистими.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...