Пиріг, якому немає аналогів! Винятковий рецепт, який підкорив мільйони

Якщо вам захотілося приготувати щось настільки ж незвичайне, наскільки і смачне, у нас є чудовий рецепт тертого пирога , званого також кучерявим печивом, передають Патріоти України.

Традиційно він готується зі смородиновим джемом, але тертий пиріг , як відомо, вийде однаково добре з будь-яким варенням. Наприклад, в нашому варіанті використовується полуничний наповнювач.

Інгредієнти

  • Яйце - 2 шт.
  • Пшеничне борошно - 500 г
  • Вершкове масло - 200 г
  • Цукор - 250 г
  • Ванілін - 0,5 ч. Л.
  • Розпушувач - 1 ч. Л.
  • Полуничний джем - 200 г

Приготування

Готуємо пісочне тісто для пирога . Поставте масло розтоплювати в невеликій каструльці. За цей час просійте борошно з розпушувачем.

Розтоплене масло вилийте в глибоку миску і змішайте з цукром, яйцями і ваніліном.

Повільно додавайте борошно в рідку суміш, замішуючи тісто. Коли воно буде готове, розділіть його на дві частини. Першу частину приберіть в морозилку на 1 годину, а другу розкачати до потрібного розміру, викладіть в промащену форму і покрийте шаром джему товщиною приблизно 1 см.

Дістаньте тісто з морозилки і натріть його на крупній тертці. Рясно посипте стружкою джем і відправляйте тертий пиріг пекти в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Готовий пиріг зазвичай розрізають на довгасті ромби і посипають цукровою пудрою, що і народжує суперечки про те, що ж цей десерт вдає із себе насправді: пиріг або печиво?

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...