Якщо вам захотілося приготувати щось настільки ж незвичайне, наскільки і смачне, у нас є чудовий рецепт тертого пирога , званого також кучерявим печивом, передають Патріоти України.
Традиційно він готується зі смородиновим джемом, але тертий пиріг , як відомо, вийде однаково добре з будь-яким варенням. Наприклад, в нашому варіанті використовується полуничний наповнювач.
Інгредієнти
Приготування
Готуємо пісочне тісто для пирога . Поставте масло розтоплювати в невеликій каструльці. За цей час просійте борошно з розпушувачем.
Розтоплене масло вилийте в глибоку миску і змішайте з цукром, яйцями і ваніліном.
Повільно додавайте борошно в рідку суміш, замішуючи тісто. Коли воно буде готове, розділіть його на дві частини. Першу частину приберіть в морозилку на 1 годину, а другу розкачати до потрібного розміру, викладіть в промащену форму і покрийте шаром джему товщиною приблизно 1 см.
Дістаньте тісто з морозилки і натріть його на крупній тертці. Рясно посипте стружкою джем і відправляйте тертий пиріг пекти в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Готовий пиріг зазвичай розрізають на довгасті ромби і посипають цукровою пудрою, що і народжує суперечки про те, що ж цей десерт вдає із себе насправді: пиріг або печиво?
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...