Усім, хто любить страви з духовки, можна освоїти приготування випічки з овочами, наприклад, з білокачанною капустою. Начинку для капустяного пирога достатньо нашаткувати і розім'яти, щоб вона пустила сік. Тісто готується з мінімальними зусиллями та підходить за рахунок поєднання кефіру з содою. Рецепт наводить 1000menu, передають Патріоти України.
Пиріг на кефірі з капустою
На 300 г капусти знадобляться:Яйця збити, змішати з кефіром, олією, додати сіль і соду. Поступово додати просіяне борошно.
- Борошно — 1 склянка;
- Яйця — 2 штуки;
- Кефір жирністю 3,2% - 1 склянка або 250 мл;
- Сіль — 0,5 ч. л.;
- Сода — 0,5 ч. л.;
- Олія — 70 мл.
Нашатковану і посолену капусту розім'яти, дати постояти. Потім з'єднати із тестом. Перемішати.
Змастити форму олією, посипати борошном. Випікати на 180 градусах 45 хвилин. Перевірити готовність дерев'яною паличкою (зубочисткою).
Пиріг після виймання з духовки повинен постояти і охолонути до кімнатної температури.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Правильний полив - ключ до щедрого врожаю. Недотримання режиму може створити ідеальні умови для розвитку хвороб, ослабити рослини та навіть звести нанівець усі зусилля. Експерти пояснили, чому певна частина доби є найгіршим моментом для поливу. Також о...