Усім, хто любить страви з духовки, можна освоїти приготування випічки з овочами, наприклад, з білокачанною капустою. Начинку для капустяного пирога достатньо нашаткувати і розім'яти, щоб вона пустила сік. Тісто готується з мінімальними зусиллями та підходить за рахунок поєднання кефіру з содою. Рецепт наводить 1000menu, передають Патріоти України.
Пиріг на кефірі з капустою
На 300 г капусти знадобляться:Яйця збити, змішати з кефіром, олією, додати сіль і соду. Поступово додати просіяне борошно.
- Борошно — 1 склянка;
- Яйця — 2 штуки;
- Кефір жирністю 3,2% - 1 склянка або 250 мл;
- Сіль — 0,5 ч. л.;
- Сода — 0,5 ч. л.;
- Олія — 70 мл.
Нашатковану і посолену капусту розім'яти, дати постояти. Потім з'єднати із тестом. Перемішати.
Змастити форму олією, посипати борошном. Випікати на 180 градусах 45 хвилин. Перевірити готовність дерев'яною паличкою (зубочисткою).
Пиріг після виймання з духовки повинен постояти і охолонути до кімнатної температури.
Розмова про гроші може бути такою ж необхідною, як приємні дрібниці у стосунках. Але фінанси часто стають причиною конфліктів. За даними Divorce.com, 36% розлучень виникають через фінансові проблеми та борги, а опитування Chime показало, що 22% людей р...
Популярність дієт із високим вмістом білка зростає, однак спеціалісти попереджають: надлишок протеїну може спричинити проблеми зі здоров’ям. Про це повідомило видання Sciencealert, передають Патріоти України. Білок справді важливий — він формує м’язи, ...