Усім, хто любить страви з духовки, можна освоїти приготування випічки з овочами, наприклад, з білокачанною капустою. Начинку для капустяного пирога достатньо нашаткувати і розім'яти, щоб вона пустила сік. Тісто готується з мінімальними зусиллями та підходить за рахунок поєднання кефіру з содою. Рецепт наводить 1000menu, передають Патріоти України.
Пиріг на кефірі з капустою
На 300 г капусти знадобляться:Яйця збити, змішати з кефіром, олією, додати сіль і соду. Поступово додати просіяне борошно.
- Борошно — 1 склянка;
- Яйця — 2 штуки;
- Кефір жирністю 3,2% - 1 склянка або 250 мл;
- Сіль — 0,5 ч. л.;
- Сода — 0,5 ч. л.;
- Олія — 70 мл.
Нашатковану і посолену капусту розім'яти, дати постояти. Потім з'єднати із тестом. Перемішати.
Змастити форму олією, посипати борошном. Випікати на 180 градусах 45 хвилин. Перевірити готовність дерев'яною паличкою (зубочисткою).
Пиріг після виймання з духовки повинен постояти і охолонути до кімнатної температури.
Учені здійснили дослідження і з’ясували, що саме кофеїн робить із нашим мозком під час сну. Про це пише видання Science Alert, передають Патріоти України. Дослідники встановили, що кофеїн впливає на повільні коливання електричної активності, які вчені ...
10 червня за новим календарним стилем (23 червня - за старим) - день пам'яті священномученика Тимофія, єпископа Пруського. У народі день отримав назву Знамення Тимофія. 10 червня за старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Микити сповідник...