Пиріг із куркою, фініками та мандаринами: Святковий рецепт

Курячий пиріг - чудова ідея й на свято, і на щодень. Не зволікайте, гайда готувати з нами! Пухкий, духмяний пиріг із куркою, мандаринами та фініками стане улюбленою стравою на вашому столі, передають Патріоти України.

Для пирога з куркою радимо обрати готовий варіант тіста: зекономите час на приготування. Залучіть також до справи діточок – перетворіть звичайний процес на веселу гру!

Як приготувати курячий пиріг

  1. Цибулю нарізаємо кубиками, фініки звільняємо від кісточок і підсмажуємо з цибулею на оливковій олії до м’якості. Додаємо сіль та перець.
  2. Курочку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Відділяємо м’ясо від кісток, подрібнюємо в блендері та змішуємо з цибулею і фініками.
  3. Розкатуємо 2 шари тіста й один закладаємо у форму, попередньо змастивши її олією.
  4. Викладаємо на тісто начинку й накриваємо другим шаром тіста. Робимо зверху проколи виделкою, змащуємо збитим яйцем й запікаємо в духовці 35–40 хвилин при температурі 160 градусів.
  5. Готовий пиріг подаємо до столу гарячим. Смачного!

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...