Пиріг з кабачками, шинкою та сиром: Простий рецепт корисної страви на обід або вечерю

Пиріг з кабачками, шинкою та сиром стане відмінним варіантом обіду або вечері, який під силу приготувати кожному. Якщо вам набридли одноманітні страви з кабачків, саме час спробувати щось нове і незвичайне. Овочевий пиріг з даними інгредієнтами вийде і ситним, і на приготування не піде більше півгодини, передають Патріоти України.

Пиріг з кабачками, шинкою та сиром

  • Кабачки - 1-2 шт.
  • Натуральний йогурт - 3-4 ст. л.
  • Яйця - 3 шт.
  • Молоко - 50 мл
  • Шинка - 100 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Пшеничне борошно - 250 г
  • Рослинна олія - 100 мл
  • Морква - 1-2 шт.
  • Сіль - щіпка
  • Перець чорний мелений - щіпка.

Кабачок помийте і натріть на тертці. Додайте в миску натуральний йогурт, яйця, сіль, перець і рослинну олію. Добре збийте всі інгредієнти міксером до однорідності, додайте молоко і знову перемішайте. У готову суміш додайте натертий кабачок, перемішайте тісто.

Почистіть і наріжте тоненькими смужками моркву, шинку поріжте на кубики, і додайте в готове тісто. Наріжте твердий сир кубиками і також відправте в тісто, все ретельно перемішавши. Перекладіть тісто в форму для запікання і відправте пиріг в духовку на 30-40 хвилин при 180 С. Готовий пиріг з кабачками подавайте порційно в охолодженому вигляді. Смачного!

Справа не в зрадах! 36% розлучень виникають через цю проблему - що показало дослідження

четвер, 11 вересень 2025, 11:28

Розмова про гроші може бути такою ж необхідною, як приємні дрібниці у стосунках. Але фінанси часто стають причиною конфліктів. За даними Divorce.com, 36% розлучень виникають через фінансові проблеми та борги, а опитування Chime показало, що 22% людей р...

А ви це знали? Що станеться з організмом, якщо вживати надто багато білка

четвер, 11 вересень 2025, 11:12

Популярність дієт із високим вмістом білка зростає, однак спеціалісти попереджають: надлишок протеїну може спричинити проблеми зі здоров’ям. Про це повідомило видання Sciencealert, передають Патріоти України. Білок справді важливий — він формує м’язи, ...