Готуємо смачні смажені пиріжки, від яких неможливо відірватися. Їх обожнюють всі і стоять у величезних чергах в центрі Києва, передають Патріоти України.
Сьогодні розповімо дивовижний рецепт смажених пиріжків з сосискою. Такі пиріжки можна готувати з будь-якою начинкою.Завдяки такому рецепту тіста для пиріжків, "Київська перепічка" буде у вас вдома.
Вам потрібно:
Для начинки:
Яйце має бути холодним. Помити і розбити у велику тарілку.
До яйця додати сіль, цукор і 6 столових ложок олії. Яйце збийте з сіллю, цукром і олією.
Молоко трохи підігріти і всипати дріжджі. Перемішати та залишити на 15 хвилин.
Додати яйце з сіллю, цукром і олією в молоко. Добре перемішати.
Борошно можна просіяти кілька разів та вводити порціями.
Замісити тісто на пиріжки, як з Київської перепічки.
Скачати в колобок і перекласти в миску. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Тісто трохи обмять руками, знову залишити підходити на 20 хвилин.
Поверхню обов'язково змастити олією. Далі розділити тісто на 30 рівних частин.
Трохи розкачати тісто, покласти сосиску і руками сформувати пиріжок.
Сковороду з товстим дном розігріти, влити олію і смажити пиріжки до золотистої скоринки.
Також робимо і з начинкою з картоплі і капусти. Начинку для смажених пиріжків викладайте столовою ложкою.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...