Готуємо смачні смажені пиріжки, від яких неможливо відірватися. Їх обожнюють всі і стоять у величезних чергах в центрі Києва, передають Патріоти України.
Сьогодні розповімо дивовижний рецепт смажених пиріжків з сосискою. Такі пиріжки можна готувати з будь-якою начинкою.Завдяки такому рецепту тіста для пиріжків, "Київська перепічка" буде у вас вдома.
Вам потрібно:
Для начинки:
Яйце має бути холодним. Помити і розбити у велику тарілку.
До яйця додати сіль, цукор і 6 столових ложок олії. Яйце збийте з сіллю, цукром і олією.
Молоко трохи підігріти і всипати дріжджі. Перемішати та залишити на 15 хвилин.
Додати яйце з сіллю, цукром і олією в молоко. Добре перемішати.
Борошно можна просіяти кілька разів та вводити порціями.
Замісити тісто на пиріжки, як з Київської перепічки.
Скачати в колобок і перекласти в миску. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Тісто трохи обмять руками, знову залишити підходити на 20 хвилин.
Поверхню обов'язково змастити олією. Далі розділити тісто на 30 рівних частин.
Трохи розкачати тісто, покласти сосиску і руками сформувати пиріжок.
Сковороду з товстим дном розігріти, влити олію і смажити пиріжки до золотистої скоринки.
Також робимо і з начинкою з картоплі і капусти. Начинку для смажених пиріжків викладайте столовою ложкою.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...