Готуємо смачні смажені пиріжки, від яких неможливо відірватися. Їх обожнюють всі і стоять у величезних чергах в центрі Києва, передають Патріоти України.
Сьогодні розповімо дивовижний рецепт смажених пиріжків з сосискою. Такі пиріжки можна готувати з будь-якою начинкою.Завдяки такому рецепту тіста для пиріжків, "Київська перепічка" буде у вас вдома.
Вам потрібно:
Для начинки:
Яйце має бути холодним. Помити і розбити у велику тарілку.
До яйця додати сіль, цукор і 6 столових ложок олії. Яйце збийте з сіллю, цукром і олією.
Молоко трохи підігріти і всипати дріжджі. Перемішати та залишити на 15 хвилин.
Додати яйце з сіллю, цукром і олією в молоко. Добре перемішати.
Борошно можна просіяти кілька разів та вводити порціями.
Замісити тісто на пиріжки, як з Київської перепічки.
Скачати в колобок і перекласти в миску. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Тісто трохи обмять руками, знову залишити підходити на 20 хвилин.
Поверхню обов'язково змастити олією. Далі розділити тісто на 30 рівних частин.
Трохи розкачати тісто, покласти сосиску і руками сформувати пиріжок.
Сковороду з товстим дном розігріти, влити олію і смажити пиріжки до золотистої скоринки.
Також робимо і з начинкою з картоплі і капусти. Начинку для смажених пиріжків викладайте столовою ложкою.
24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...