Одним з основних і найшкідливіших інгредієнтів у оладках є олія. Дієтологи назвали секретний інгредієнт, який допоможе його замінити, і при цьому страва не втратить пишність та смак, передають Патріоти України.
Замість рослинної олії для приготування оладок можна використовувати масло ГХІ - різновид очищеного топленого масла, яке широко використовується в Південній Азії для приготування їжі та лікування. Його можна купити в супермаркетах та еко-лавках або ж приготувати самостійно.
Вживання масла ГХІ позитивно впливає на роботу серця, покращує травлення та метаболізм, зміцнює кісткову систему.
Готово!
З цього року почав діяти Закон «Про обов’язкове страхування…», що суттєво змінив правила на страховому ринку нашої країни. Дали старт поступовому підвищенню максимальних розмірів страхових виплат та наближенню їх до європейських стандартів. Крім того, ...
Полуниця – улюблений фрукт, як дітей, так і дорослих. Для того, щоб виростити її вдома, треба знати кілька нюансів. Наприклад, варто удобрювати її тричі на рік, щоб вона давала гарні плоди. Це пов’язано з тим, що полуниця зазвичай росте кілька років пі...