Одним з основних і найшкідливіших інгредієнтів у оладках є олія. Дієтологи назвали секретний інгредієнт, який допоможе його замінити, і при цьому страва не втратить пишність та смак, передають Патріоти України.
Замість рослинної олії для приготування оладок можна використовувати масло ГХІ - різновид очищеного топленого масла, яке широко використовується в Південній Азії для приготування їжі та лікування. Його можна купити в супермаркетах та еко-лавках або ж приготувати самостійно.
Вживання масла ГХІ позитивно впливає на роботу серця, покращує травлення та метаболізм, зміцнює кісткову систему.
Готово!
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...