Сирники - корисний та смачний десерт із сиру, який подобається дорослим та дітям. Приготувати страву можна за лічені хвилини, сирники вийдуть пишними та рум'яними, якщо знати кілька секретів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Сир повинен бути максимально однорідним, кулінари рекомендують протерти продукт через сито або збити блендером. Змішайте підготовлений сир із яйцями, ще раз пюруйте за допомогою блендера.
Всипте в сирно-яєчну масу просіяне борошно і сіль, перемішайте, додайте ваніль і цукор, збийте міксером. Якщо тісто рідке, додайте ще трохи борошна.Сформуйте з отриманої маси невеликі коржики, обваляйте в борошні і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Смажити необхідно по 4-5 хвилин з кожного боку на помірному вогні під кришкою, щоб сирники добре пропекли. Готові сирники викладете на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Подавайте до столу зі сметаною, медом чи варенням. Смачного!
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...