Сирники - корисний та смачний десерт із сиру, який подобається дорослим та дітям. Приготувати страву можна за лічені хвилини, сирники вийдуть пишними та рум'яними, якщо знати кілька секретів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Сир повинен бути максимально однорідним, кулінари рекомендують протерти продукт через сито або збити блендером. Змішайте підготовлений сир із яйцями, ще раз пюруйте за допомогою блендера.
Всипте в сирно-яєчну масу просіяне борошно і сіль, перемішайте, додайте ваніль і цукор, збийте міксером. Якщо тісто рідке, додайте ще трохи борошна.Сформуйте з отриманої маси невеликі коржики, обваляйте в борошні і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Смажити необхідно по 4-5 хвилин з кожного боку на помірному вогні під кришкою, щоб сирники добре пропекли. Готові сирники викладете на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Подавайте до столу зі сметаною, медом чи варенням. Смачного!
Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...
Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...