Сирники - корисний та смачний десерт із сиру, який подобається дорослим та дітям. Приготувати страву можна за лічені хвилини, сирники вийдуть пишними та рум'яними, якщо знати кілька секретів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Сир повинен бути максимально однорідним, кулінари рекомендують протерти продукт через сито або збити блендером. Змішайте підготовлений сир із яйцями, ще раз пюруйте за допомогою блендера.
Всипте в сирно-яєчну масу просіяне борошно і сіль, перемішайте, додайте ваніль і цукор, збийте міксером. Якщо тісто рідке, додайте ще трохи борошна.Сформуйте з отриманої маси невеликі коржики, обваляйте в борошні і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Смажити необхідно по 4-5 хвилин з кожного боку на помірному вогні під кришкою, щоб сирники добре пропекли. Готові сирники викладете на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Подавайте до столу зі сметаною, медом чи варенням. Смачного!
Якщо їсти яблука щодня, це загалом позитивно впливає на організм, але є й деякі моменти, на які варто звернути увагу, передають Патріоти України. 1–2 яблука на день — цілком безпечна й корисна звичка для більшості людей. Хочеш — можу порівняти яблука з...
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...