Пишні сирники, які виходять завжди - простий рецепт смачної страви для всієї родини

Сирники - корисний та смачний десерт із сиру, який подобається дорослим та дітям. Приготувати страву можна за лічені хвилини, сирники вийдуть пишними та рум'яними, якщо знати кілька секретів, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 800 г сиру
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • 4 ст. л. цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 щіпки солі

Спосіб приготування:

Сир повинен бути максимально однорідним, кулінари рекомендують протерти продукт через сито або збити блендером. Змішайте підготовлений сир із яйцями, ще раз пюруйте за допомогою блендера.

Всипте в сирно-яєчну масу просіяне борошно і сіль, перемішайте, додайте ваніль і цукор, збийте міксером. Якщо тісто рідке, додайте ще трохи борошна.Сформуйте з отриманої маси невеликі коржики, обваляйте в борошні і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Смажити необхідно по 4-5 хвилин з кожного боку на помірному вогні під кришкою, щоб сирники добре пропекли. Готові сирники викладете на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Подавайте до столу зі сметаною, медом чи варенням. Смачного!

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...