Мабуть, не знайдеться того, хто не любить поласувати тільки-но підсмаженими гарячими котлетками, адже їхній неймовірний аромат так і манить до себе, передають Патріоти України.
Кожна господиня має свої секрети приготування цієї смачнющої страви. Хтось у фарш до котлет додає цукор, хтось – манку, а хтось – батон чи хліб. Також смак котлет залежить від спецій, які додають у фарш. У результаті готова страва стає просто незрівнянною. Проте є один інгредієнт, про який мало хто здогадується. А дарма, адже цей секретний продукт може ще більше покращити смак смажених котлеток. Главред розповідає, що додати до котлет, щоб були соковиті та пишні.
Багато господинь роблять поширену помилку, додаючи до котлет яйця чи вимочений у молоці хліб. Зазвичай господині додають яйця до фаршу, аби він тримався купи. Проте тут є один недолік – котлети стають більш сухими. А вимочений у молоці хліб робить ваші котлети жорсткими. Тому досвідчені кулінари радять вимочувати його у воді.
Імовірно, ви навіть не здогадуєтеся, що робити, щоб котлети були соковиті. А чи знали ви, що робить сода з м'ясом? Виявляється, що цей дивовижний продукт може створити чудеса з фаршем для котлет. По-перше, сода утримує вологу у фарші, у результаті чого готові котлети стають дуже соковитими та м'якими. Усі будуть в захваті від того, як ви готуєте такі пишні котлети з содою. По-друге, сода допоможе фаршу тримати форму і ваші котлетки не розваляться під час смаження. Тому тепер ви знаєте, що робити, якщо котлети не формуються.
Пам'ятайте, що страву можна зіпсувати, якщо не дотримуватись правильної пропорції. Тому ні в якому разі не треба перевищувати рекомендовану дозу, оскільки готові котлети мають неприємний присмак соди. У зв'язку з цим потрібно дотримуватись такої пропорції: на 1 кілограм фаршу потрібно додати 1 чайну ложку соди.
Зауважте, коли додаєте соду до фаршу до котлет, то його потрібно гарненько вимісити. Це потрібно для того, щоб сода рівномірно розподілилася. Також варто пам'ятати, що після додавання соди до фаршу для котлет варто відмовитись від додавання молока, яєць чи хлібу. Ці інгредієнти зроблять фарш занадто жорстким. Водночас у фарш для котлет не завадить додати вершкове масло. Смак буде неперевершеним!
Православна церква України 26 листопада за новим стилем вшановує пам'ять Георгія Побідоносця. Свято 26 листопада присвячене освяченню Георгіївської церкви у Києві, збудованій Ярославом Мудрим. Храм був зруйнований у 1930-ті роки. Однак традиція святкув...
Німці дуже ретельно ставляться до свіжості продуктів. Вони свято вірять у те, що одного разу заморожений продукт після розморожування не можна заморожувати знову. І все тому, що в ньому можуть виникнути шкідливі бактерії. Але це не зовсім так – за певн...