Омлет з цього рецепту настільки ніжний та пухкий, що нагадує суфле. Блюдо готується дуже просто і буквально за пару хвилин, передають Патріоти України.
Подавати омлет-суфле можна на сніданок або вечерю, брати з собою на роботу або на пікнік в якості смачного та корисного перекусу. Чудовим доповненням до омлету будуть салати з овочів або улюблені соуси.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Відокремте білки від жовтків. Міксером або віночком збийте білки в густу і стійку піну. Окремо збийте жовтки з сіллю. У білкову піну акуратно вмішайте жовткову масу. Перемішуйте виделкою рухами знизу-вгору, щоб піна не впала.
Поставте сковороду на вогонь, додайте олію. Коли жир розігріється, перекладіть збиту яєчну суміш, розрівняйте лопаткою. Щільно закрийте сковороду кришкою. Готуйте омлет-суфле протягом 10 хвилин під кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму, якщо омлет почне підгоряти знизу.
Переверніть омлет за допомогою лопатки і виделки, смажте ще хвилин 5 під кришкою. Перекладіть готовий омлет на тарілку, наріжте порційними шматочками і відразу ж подавайте до столу. Смачного!
Багато власників собак стикалися з тим, що їхні улюбленці стрибали та намагалися вхопити шматочок їжі зі столу. Деякі не могли встояти і частували свого чотирилапого друга, але інші хвилювалися, що певні продукти можуть зашкодити здоров’ю собак, переда...
Хочете наповнити свій дім гармонією та особливою енергією? У цьому вам допоможуть кімнатні рослини, підібрані відповідно до місяця вашого народження. Вони не лише прикрасять інтер’єр, а й, згідно з віруваннями, принесуть удачу, спокій і здоров’я, перед...