Пишний омлет без молока - рецепт найсмачнішої страви з яєць

Омлет з цього рецепту настільки ніжний та пухкий, що нагадує суфле. Блюдо готується дуже просто і буквально за пару хвилин, передають Патріоти України.

Подавати омлет-суфле можна на сніданок або вечерю, брати з собою на роботу або на пікнік в якості смачного та корисного перекусу. Чудовим доповненням до омлету будуть салати з овочів або улюблені соуси.

Омлет без молока на сковороді

Інгредієнти:

  • 4 свіжих яйця
  • 0,3 ч. л. солі
  • 1 ст. л. рафінованої соняшникової олії

Спосіб приготування:

Відокремте білки від жовтків. Міксером або віночком збийте білки в густу і стійку піну. Окремо збийте жовтки з сіллю. У білкову піну акуратно вмішайте жовткову масу. Перемішуйте виделкою рухами знизу-вгору, щоб піна не впала.

Поставте сковороду на вогонь, додайте олію. Коли жир розігріється, перекладіть збиту яєчну суміш, розрівняйте лопаткою. Щільно закрийте сковороду кришкою. Готуйте омлет-суфле протягом 10 хвилин під кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму, якщо омлет почне підгоряти знизу.

Переверніть омлет за допомогою лопатки і виделки, смажте ще хвилин 5 під кришкою. Перекладіть готовий омлет на тарілку, наріжте порційними шматочками і відразу ж подавайте до столу. Смачного!

Більшість гравців доволі передбачувані для пильного ока електронного обладнання: Науковці розкрили трюк, який допоможе виграти у "камінь, ножиці, папір"

четвер, 13 листопад 2025, 5:50

Науковий співробітник у галузі когнітивної нейронауки Деніз Мерель, професор Мануель Варлет і старший науковий співробітник Тейл Гроотсвагерс з Університету Західного Сіднея (Австралія) провели цікаве дослідження. Вони попросили людей зіграти 15 000 па...

Ви могли це знати! ТОП-7 непомітних звичок, які шкодять вашій спині

четвер, 13 листопад 2025, 5:42

Біль у спині з віком – це не просто наслідок старіння, а часто результат дрібних звичок, на які ми навіть не звертаємо уваги. Щодня ми сидимо, спимо, рухаємося або харчуємося так, що поступово навантажуємо свій хребет, передають Патріоти України. З час...