Омлет з цього рецепту настільки ніжний та пухкий, що нагадує суфле. Блюдо готується дуже просто і буквально за пару хвилин, передають Патріоти України.
Подавати омлет-суфле можна на сніданок або вечерю, брати з собою на роботу або на пікнік в якості смачного та корисного перекусу. Чудовим доповненням до омлету будуть салати з овочів або улюблені соуси.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Відокремте білки від жовтків. Міксером або віночком збийте білки в густу і стійку піну. Окремо збийте жовтки з сіллю. У білкову піну акуратно вмішайте жовткову масу. Перемішуйте виделкою рухами знизу-вгору, щоб піна не впала.
Поставте сковороду на вогонь, додайте олію. Коли жир розігріється, перекладіть збиту яєчну суміш, розрівняйте лопаткою. Щільно закрийте сковороду кришкою. Готуйте омлет-суфле протягом 10 хвилин під кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму, якщо омлет почне підгоряти знизу.
Переверніть омлет за допомогою лопатки і виделки, смажте ще хвилин 5 під кришкою. Перекладіть готовий омлет на тарілку, наріжте порційними шматочками і відразу ж подавайте до столу. Смачного!
Вчені з Нью-Йоркського технологічного інституту проаналізували раціон понад 22 тис. людей у США та Кореї. Виявилось, що ті, хто споживає достатньо калію, рідше страждають на депресію, а дефіцит цього мінералу пов’язаний із погіршенням настрою та підвищ...
Перед вами два крісла. Здавалося б, дрібниця, але те, яке з них ви оберете, може багато сказати про ваші потреби, характер і внутрішні цінності. Уважно подивіться на них і зупиніться на тому, яке вам ближче, передають Патріоти України. Ви обрали крісло...