Омлет з цього рецепту настільки ніжний та пухкий, що нагадує суфле. Блюдо готується дуже просто і буквально за пару хвилин, передають Патріоти України.
Подавати омлет-суфле можна на сніданок або вечерю, брати з собою на роботу або на пікнік в якості смачного та корисного перекусу. Чудовим доповненням до омлету будуть салати з овочів або улюблені соуси.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Відокремте білки від жовтків. Міксером або віночком збийте білки в густу і стійку піну. Окремо збийте жовтки з сіллю. У білкову піну акуратно вмішайте жовткову масу. Перемішуйте виделкою рухами знизу-вгору, щоб піна не впала.
Поставте сковороду на вогонь, додайте олію. Коли жир розігріється, перекладіть збиту яєчну суміш, розрівняйте лопаткою. Щільно закрийте сковороду кришкою. Готуйте омлет-суфле протягом 10 хвилин під кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму, якщо омлет почне підгоряти знизу.
Переверніть омлет за допомогою лопатки і виделки, смажте ще хвилин 5 під кришкою. Перекладіть готовий омлет на тарілку, наріжте порційними шматочками і відразу ж подавайте до столу. Смачного!
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...