Пишний омлет у духовці: Рецепт смачного перекусу, який сподобається всім

Як правило, хочеться приготувати смачний сніданок чи обід дуже швидко і, щоб він був обов'язково ситним і корисним. Таким прекрасним варіантом є яйця, які можна додати в млинці, сирники, зробити смачний омлет, яєчню, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4-5 шт.
  • Молоко – 200 мл
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Рослинна олія – 1-2 ст. л.
  • Твердий сир – 50-100 г
  • Зелень будь-яка – 1 пучок
  • Шпинат – 100 г
  • Сіль – щіпка

Спосіб приготування:

  1. Яйця найкраще брати не холодні, а кімнатної температури.
  2. Збийте їх з сіллю, додайте молоко і перемішайте, міксер краще не використовувати, краще взяти просто віночок.
  3. Змастіть форму вершковим маслом, вилийте молочно-яєчну суміш, додайте шпинат і відправте в духовку на 30-40 хвилин при 170-180 С. Духовку під час випікання не відкривати, інакше омлет опуститься.
  4. Натріть на тертці сир і подрібніть зелень.

Перед подачею присипте омлет сиром і зеленню – за бажанням, можна ще додати свіжі овочі, лосось.

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...