
Такі омлети особливо люблять готувати в дитячих садках. А потім пам’ять про них залишається на все життя. Такі апетитні, високі, повітряні.
Неймовірні омлети, які потім в домашніх умовах всі намагаються повторити приготувати. Якщо ви також, тоді читайте рецепт від кухарів, які знають секрети приготування.
Для приготування потрібні такі продукти:
Для початку потрібно збити яйця, а потім вже з’єднати їх з борошном та частиною молока. Збийте до однорідної маси, а потім вже долийте другу частину молока.
Змастіть форму маслом. Бажано, щоб вона була компактною. В цьому випадку омлет буде високим. Форму з омлетом поставте в духовку при 200 градусах на 15 хвилин. Омлет за цим рецептом дуже ніжний та повітряний. Смачного!
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Православне свято 15 грудня за новим календарем (28 грудня за старим) - день пам'яті святителя Стефана, сповідника і архієпископа Сурозького, і Собор кримських святих. У народі - Стефанів день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Авакума, о...