Питання не лише комфорту, але і здоров'я: Три ознаки, що настав час викинути подушку на смітник

Подушки є одними з тих речей, які не замінюємо роками. Але погана подушка явно не сприяє комфортному сну, швидкому засинанню та легкому пробудженню.

Назвемо ознаки, коли подушку прийшов час викинути на смітник.

Подушка втратила форму

Якщо постільна приналежність стала занадто плоскою і не виправляється, то сміливо викидайте її. Те саме зробіть у тому випадку, якщо подушка стала нерівною і важко повертається до вихідної форми. Толку від такого виробу вже не буде. Він лише заважатиме нормальному сну.

Подушка стала неприємно пахнути

Поява неприємного запаху від постільної приналежності - це дуже погана ознака.

Якщо прання не особливо вирішило проблему, то навіть не подумайте про те, щоб залишати таку подушку. Вона може завдати шкоди вашому здоров'ю.

З моменту покупки минуло багато років

А можна взагалі не орієнтуватися на стан виробу. Є сенс дотримуватися такої стратегії: викидати подушку через певну кількість років.

Постільну білизну з натуральним наповнювачем варто тримати максимум 2 роки. Якщо мова йде про виріб, наповнений синтетичним матеріалом, то купувати новий варто через 5 років.

Ви нічого не втратите, якщо викинете настільки старі подушки (навіть якщо їхній стан здається нормальним). Навпаки, ви захистите себе від можливих труднощів та небезпек.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.