"Рафаелло" з крабових паличок з сиром і часником: Ніжна і пікантна закуска до святкового столу

Новорічна закуска з крабових паличок.

Класичний рецепт закуски з плавленим сиром і крабовими паличками заграє новими фарбами завдяки незвичайній подачі, адже всім відомі цукерки давно вже стали синонімом свята і способом висловити ніжні почуття до близьких і коханим. Так чому б не порадувати рідних і друзів, прикрасивши новорічне застілля цими симпатичними кульками? Тим більше що інгредієнти для їх приготування прості і доступні кожному. Беріть на озброєння!

Вам знадобиться

На 4 порції
  • 240 г крабових паличок,
  • 4 ст. ложки майонезу,
  • 40 г маслин без кісточок,
  • 400 г плавленого сиру,
  • 2 зубчики часнику,
  • 4 курячих яйця.

Приготування

  1. Сирки плавлені розрізати на 8 частин і продавити їх через часничницю.
  2. Яйця відварити вкруту. Остудити. Очистити і продавити через часничницю.
  3. Часник також продавити до основної маси. Додати майонез. Перемішати все виделкою.
  4. Натерти на дрібній тертці заморожені крабові палички. Сформувати коржик з сирної маси. Вкласти маслину в середину коржика. Зробити кульку і обкачати її в крабовій стружці. Покласти кульки в холодильник на 30 хвилин. Потім викласти на блюдо і подавати на стіл.

Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...