Торт "Баунті" без духовки виходить зовсім не легеньким - на виході у вас буде
приблизно 1 300 грам смакоти. Готується він досить просто, і багато часу
на приготування ви не витратите, передають Патріоти України.
Інгредієнти
печиво чайне — 200 г;
згущене молоко — 60 г;
масло вершкове — 70 г.
Для крему
молоко — 200 г;
цукор — 70 г;
масло вершкове — 70 г;
кокосова стружка — 150 г.
Друга частина крему
ванільний цукор — 10 г;
масло вершкове — 100 г;
молоко — 250 г;
крохмаль кукурудзяний — 45 г;
цукор — 80 г.
Покроковий рецепт приготування торта Баунті
З'єднуємо
масло, цукор і молоко, ставимо на повільний вогонь і гріємо, поки цукор
і масло не розтопиться і маса не стане однорідною. Додаємо кокосову
стружку, перемішуємо і доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварюємо,
поки стружка не вбере всю рідину. Залишаємо остигати.
Заварний
крем: масло збиваємо на великих оборотах міксера. Крохмаль заливаємо ¼
молока і перемішуємо. Цукор змішуємо з рештою молока, варимо, поки цукор
не розчиниться і вливаємо молоко з крохмалем і вінчиком добре все
перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною, без грудочок. Додаємо
ванільний цукор і перемішуємо, охолоджуємо до кімнатної температури.
Порційно домішуємо цю масу в збите масло і добре збиваємо. Всипаємо в крем кокосову стружку і все перемішуємо.
Печиво
подрібнюємо в крихту, вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо,
додаємо згущене молоко і вимішуємо до однорідності. Якщо крихта не
тримає форму, занадто суха, додайте ложку молока.
Форму застеляємо пергаментом і викладаємо шар печива, добре утрамбовуючи склянкою або іншим підручним інструментом.
Викладаємо крем і добре розрівнюємо, форму трохи потрусить, щоб крем вклався. Ставимо торт в холодильник на 1 годину.
Для
глазурі шоколад (будь-який) ламаємо шматками та кладемо його в
розтоплене вершкове масло, змішуємо до тих пір, поки маса не стане
однорідною.
Виливаємо глазур на торт, накриваємо плівкою і
ставимо в холодильник, щоб він застиг. Чим довше торт перебуває в холоді
тим щільніший він стає. Прикрасите торт за своїм бажанням.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...