Райська насолода без зайвих зусиль! Торт "Баунті" без духовки - смачний десерт для любителів кокосу

Торт "Баунті" без духовки виходить зовсім не легеньким - на виході у вас буде приблизно 1 300 грам смакоти. Готується він досить просто, і багато часу на приготування ви не витратите, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • печиво чайне — 200 г;
  • згущене молоко — 60 г;
  • масло вершкове — 70 г.

Для крему

  • молоко — 200 г;
  • цукор — 70 г;
  • масло вершкове — 70 г;
  • кокосова стружка — 150 г.

Друга частина крему

  • ванільний цукор — 10 г;
  • масло вершкове — 100 г;
  • молоко — 250 г;
  • крохмаль кукурудзяний — 45 г;
  • цукор — 80 г.

Покроковий рецепт приготування торта Баунті

  1. З'єднуємо масло, цукор і молоко, ставимо на повільний вогонь і гріємо, поки цукор і масло не розтопиться і маса не стане однорідною. Додаємо кокосову стружку, перемішуємо і доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварюємо, поки стружка не вбере всю рідину. Залишаємо остигати.
  2. Заварний крем: масло збиваємо на великих оборотах міксера. Крохмаль заливаємо ¼ молока і перемішуємо. Цукор змішуємо з рештою молока, варимо, поки цукор не розчиниться і вливаємо молоко з крохмалем і вінчиком добре все перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною, без грудочок. Додаємо ванільний цукор і перемішуємо, охолоджуємо до кімнатної температури.
  3. Порційно домішуємо цю масу в збите масло і добре збиваємо. Всипаємо в крем кокосову стружку і все перемішуємо.
  4. Печиво подрібнюємо в крихту, вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо, додаємо згущене молоко і вимішуємо до однорідності. Якщо крихта не тримає форму, занадто суха, додайте ложку молока.
  5. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо шар печива, добре утрамбовуючи склянкою або іншим підручним інструментом.
  6. Викладаємо крем і добре розрівнюємо, форму трохи потрусить, щоб крем вклався. Ставимо торт в холодильник на 1 годину.
  7. Для глазурі шоколад (будь-який) ламаємо шматками та кладемо його в розтоплене вершкове масло, змішуємо до тих пір, поки маса не стане однорідною.
  8. Виливаємо глазур на торт, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник, щоб він застиг. Чим довше торт перебуває в холоді тим щільніший він стає. Прикрасите торт за своїм бажанням.

Джерело: Ukr.Media

Не робіть так! Названо помилку, яка псує смак кави

середа, 27 серпень 2025, 18:45

Натуральна кава, а точніше кофеїн, який міститься в ній, як стверджують дієтологи, спроможна дещо пригнічувати апетит та сприяти зниженню ваги, передають Патріоти України. Звісно, якщо пити її без підсолоджувачів та вершків. Буває, що за допомогою різн...

Психологічний тест: Оберіть метелика і дізнайтесь, що ховає ваше серце

середа, 27 серпень 2025, 17:15

Метелики століттями символізували легкість, трансформацію та приховані бажання душі. Кожен колір несе свою енергію та може багато розповісти про ваш внутрішній світ. Подивіться на метеликів і оберіть того, який найбільше вам сподобався, передають Патрі...