Торт "Баунті" без духовки виходить зовсім не легеньким - на виході у вас буде
приблизно 1 300 грам смакоти. Готується він досить просто, і багато часу
на приготування ви не витратите, передають Патріоти України.
Інгредієнти
печиво чайне — 200 г;
згущене молоко — 60 г;
масло вершкове — 70 г.
Для крему
молоко — 200 г;
цукор — 70 г;
масло вершкове — 70 г;
кокосова стружка — 150 г.
Друга частина крему
ванільний цукор — 10 г;
масло вершкове — 100 г;
молоко — 250 г;
крохмаль кукурудзяний — 45 г;
цукор — 80 г.
Покроковий рецепт приготування торта Баунті
З'єднуємо
масло, цукор і молоко, ставимо на повільний вогонь і гріємо, поки цукор
і масло не розтопиться і маса не стане однорідною. Додаємо кокосову
стружку, перемішуємо і доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварюємо,
поки стружка не вбере всю рідину. Залишаємо остигати.
Заварний
крем: масло збиваємо на великих оборотах міксера. Крохмаль заливаємо ¼
молока і перемішуємо. Цукор змішуємо з рештою молока, варимо, поки цукор
не розчиниться і вливаємо молоко з крохмалем і вінчиком добре все
перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною, без грудочок. Додаємо
ванільний цукор і перемішуємо, охолоджуємо до кімнатної температури.
Порційно домішуємо цю масу в збите масло і добре збиваємо. Всипаємо в крем кокосову стружку і все перемішуємо.
Печиво
подрібнюємо в крихту, вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо,
додаємо згущене молоко і вимішуємо до однорідності. Якщо крихта не
тримає форму, занадто суха, додайте ложку молока.
Форму застеляємо пергаментом і викладаємо шар печива, добре утрамбовуючи склянкою або іншим підручним інструментом.
Викладаємо крем і добре розрівнюємо, форму трохи потрусить, щоб крем вклався. Ставимо торт в холодильник на 1 годину.
Для
глазурі шоколад (будь-який) ламаємо шматками та кладемо його в
розтоплене вершкове масло, змішуємо до тих пір, поки маса не стане
однорідною.
Виливаємо глазур на торт, накриваємо плівкою і
ставимо в холодильник, щоб він застиг. Чим довше торт перебуває в холоді
тим щільніший він стає. Прикрасите торт за своїм бажанням.
Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...
З настанням холодів проблема швидкого прогрівання салону автомобіля стає однією з найактуальніших для водіїв. Традиційне довге очікування на холостих обертах неефективне: воно збільшує витрату пального, займає час і не забезпечує швидкого комфорту. Екс...