Райська насолода без зайвих зусиль! Торт "Баунті" без духовки - смачний десерт для любителів кокосу

Торт "Баунті" без духовки виходить зовсім не легеньким - на виході у вас буде приблизно 1 300 грам смакоти. Готується він досить просто, і багато часу на приготування ви не витратите, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • печиво чайне — 200 г;
  • згущене молоко — 60 г;
  • масло вершкове — 70 г.

Для крему

  • молоко — 200 г;
  • цукор — 70 г;
  • масло вершкове — 70 г;
  • кокосова стружка — 150 г.

Друга частина крему

  • ванільний цукор — 10 г;
  • масло вершкове — 100 г;
  • молоко — 250 г;
  • крохмаль кукурудзяний — 45 г;
  • цукор — 80 г.

Покроковий рецепт приготування торта Баунті

  1. З'єднуємо масло, цукор і молоко, ставимо на повільний вогонь і гріємо, поки цукор і масло не розтопиться і маса не стане однорідною. Додаємо кокосову стружку, перемішуємо і доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварюємо, поки стружка не вбере всю рідину. Залишаємо остигати.
  2. Заварний крем: масло збиваємо на великих оборотах міксера. Крохмаль заливаємо ¼ молока і перемішуємо. Цукор змішуємо з рештою молока, варимо, поки цукор не розчиниться і вливаємо молоко з крохмалем і вінчиком добре все перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною, без грудочок. Додаємо ванільний цукор і перемішуємо, охолоджуємо до кімнатної температури.
  3. Порційно домішуємо цю масу в збите масло і добре збиваємо. Всипаємо в крем кокосову стружку і все перемішуємо.
  4. Печиво подрібнюємо в крихту, вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо, додаємо згущене молоко і вимішуємо до однорідності. Якщо крихта не тримає форму, занадто суха, додайте ложку молока.
  5. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо шар печива, добре утрамбовуючи склянкою або іншим підручним інструментом.
  6. Викладаємо крем і добре розрівнюємо, форму трохи потрусить, щоб крем вклався. Ставимо торт в холодильник на 1 годину.
  7. Для глазурі шоколад (будь-який) ламаємо шматками та кладемо його в розтоплене вершкове масло, змішуємо до тих пір, поки маса не стане однорідною.
  8. Виливаємо глазур на торт, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник, щоб він застиг. Чим довше торт перебуває в холоді тим щільніший він стає. Прикрасите торт за своїм бажанням.

Джерело: Ukr.Media

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...