Раковина сяятиме - треба лише два простих продукти

Чищення кухонної раковини - це рутинна робота, яку слід виконувати не рідше одного разу на тиждень. Бо цей прилад один із найбільш використовуваних на кухні. Як і у випадку із засміченням у мийці, на допомогу прийдуть прості й екологічно чисті засоби. Раковина блищатиме навіть без використання дорогої хімії, передають Патріоти України.

Якийсь дезінфікуючий засіб допоможе знищити мікроби, але раковина може після цього виглядати тьмяно. Є чудовий метод, який це виправить. Лайфхаком з очищення кухонної мийки поділилося видання Express. Потрібні лише два недорогі засоби, можливо, вони вже є у вашому будинку – харчова сода та лимон.

Так, слід розрізати навпіл лимон, перш ніж додати ложку соди. Цей продукт зазвичай використовується у випічці, але також відомий своїми багатоцільовими властивостями для чищення. Білий порошок працює як м’який абразив, а лужні властивості харчової соди допоможуть розчинити органічні забруднення. Не лякайтеся того, що харчова сода шипить і пузириться при контакті зі свіжим лимонним соком, це нормальна реакція. Лимонна кислота видалить будь-який жир та бруд. Після того, як завершите процес чищення, змийте засіб теплою водою і раковина стане красивою й блискучою.

Слід додати, що замість викидання лимону після того, як його вичавили або використовували в їжі, краще тримати його неподалік. Адже лимонна кислота ідеально підходить для прибирання. До того ж, цей засіб має приємний бонус – свіжий аромат.


Забудьте про це! Лікар розніс популярний метод лікування

вівторок, 7 травень 2024, 18:54

"Йодну сітку" багато хто використовує при болях в суглобах, травмах та розтягненні зв’язок, при постін‘єкційних інфільтратах, для діагностики йододефіциту, при нежиті тощо. Але цей засіб лікування не доказовий, передають Патріоти України з посиланням н...

Яка ваша найсильніша риса характеру - цей тест на листя розповість усю правду

вівторок, 7 травень 2024, 18:12

Пропонуємо психологічний тест, який на думку психологів, розкаже про вас усю правду, передають Патріоти України. . Деталі. Ви любите бути у центрі уваги. Ви - екстраверт, який любить людей. . Ви веселі та легкі у спілкуванні. . Любите приймати спонта...