Раз і назавжди: Як "видалити" всю рекламу зі смартфона за декілька хвилин

Реклама в додатках інколи може заважати перегляду та навіть дратувати. Однак є прості способи, як її вимкнути, щоб реклама більше не турбувала вас, передають Патріоти України.

Якщо зробити все правильно, то реклама більше не буде вам набридати.

Як позбутися від реклами в додатках

  • Найлегший, однак не найзручніший спосіб — це увімкнути режим польоту. Оскільки телефон не буде під’єднаний до інтернету, реклама не буде відображатися в додатках. Однак мінусом цього способу є те, що ви не зможете отримувати вхідні дзвінки та повідомлення.
  • Ще один спосіб — це змінити регіон. Наприклад, у Великобританії мінімум рекламних інтеграцій. Тому в налаштуваннях можна змінити країну. Так потік реклами буде значно меншим або ж повністю зникне.

Як вимкнути рекламу в іграх

  • Універсальний спосіб позбутися від реклами на Android — під'єднатися до DNS-сервера. Він буде "фільтрувати" всю інформацію, яка надходить на ваш пристрій.

Для цього потрібно зайти в "Налаштування". Після цього — натиснути "Приватна зона DNS" і ввести dns.adguard.com.

  • Також можна встановити спеціальну утиліту. Вона блокує рекламу і банери на Android. Одна з таких — DNS66. Він працює і в додатках, і в браузері.

Тест-ворожіння: Просто оберіть шоколадку і отримайте передбачення на п'ять років

понеділок, 20 травень 2024, 7:10

Ви коли-небудь замислювалися, що чекає на вас у майбутньому? Виявляється за допомогою цього простого психологічного тесту це можна зробити. Подивіться на зображення протягом кількох секунд і оберіть шоколадку. Таким чином ви зможете дізнатися, яким буд...

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...