Ремонт та обслуговування транспорту на СТО "Oiler"

Підтримка автомобіля у нормальному стані є гарантом ідеальних умов експлуатації та високого рівня безпеки. Без відповідних навичок неможливо провести діагностику та подальший ремонт. Звернувшись на профільне сто «Oiler» кожен отримує високий рівень обслуговування та гарантію якісного ремонту. Фахівці з великим досвідом знають секрети та особливості кожного конкретного авто.

Думати про технічне обслуговування потрібно заздалегідь, щоб чергова поломка не стала неприємним сюрпризом. Найкраще поломку попередити, ніж у майбутньому займатися комплексним відновленням та витрачати великі кошти.

Зарядка акумулятора

Старт двигуна та функціонування електричного обладнання забезпечується акумуляторною батареєю. Бувають обставини, коли потрібна зарядка акб, щоб відновити нормальні показники роботи пристроїв. Зниження ємності відбувається з наступних причин:

• експлуатація транспорту у зимовий час;
• поїздки на короткі відстані;
• низька якість акумулятора;
• довготривала стоянка авто.
На станції технічного обслуговування Oiler пропонується послуга заряджання акумуляторної батареї. У деяких випадках цю процедуру слід робити кожні кілька місяців, щоб зберегти комфортні умови експлуатації транспортного засобу.
Чищення та промивання форсунок

Ще один напрямок діяльності – чищення форсунок із використанням сучасного обладнання та технічного оснащення. Професійна чистка форсунок виключає їх засмічення, адже поява сміття та зайвих частинок призводить до збільшення витрати палива, зниження потужності та інших технічних характеристик.

Про необхідність замовити чищення форсунок говорять кілька факторів:
• підвищення витрати пального;
• ривки при наборі швидкості;
• збільшення токсичних складових у вихлопі;
• складність запуску двигуна;
• втрата стабільності у роботі мотора.
Промивання використовується як елемент підтримки працездатності, гарантуючи при цьому високу ефективність та стабільність механізму упорскування палива. Планове чищення має проводитися кожні 30000 км, але рекомендується цей показник зменшити до 20000 км, враховуючи якість палива та особливості експлуатації транспорту.
Чищення проводиться на стенді після зняття форсунок або на автомобілі без зняття. Фахівці сервісу «Oiler» дають гарантію на результат роботи та додатково дають рекомендації щодо того, як надалі експлуатувати транспортний засіб.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...