Рецепт дуже швидкого яблучного печива - м'яке, ніжне, просто тане в роті

Готується дуже швидко і просто, набагато швидше ніж приготування будь-якого яблучного пирога. Це печиво виходить дуже м'яким, ніжним, просто тане в роті. Приголомшлива випічка з яблуками. Обов'язково спробуйте приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Яблука — 270 г. (в неочищеному вигляді)
  • Борошно — 170 г.
  • Вершкове масло — 100 г. (кімнатної температури)
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 80 г.
  • Ванільний цукор — 10 г.
  • Розпушувач — 1 ч.л.
  • сіль — дрібка
  • Кориця — 1/3 ч.л. (за бажанням)

Приготування

1. До м'якого вершкового масла додати цукор, ванільний цукор, щіпку солі і корицю за бажанням. Збити 1-2 хвилини.

2. Додати яйце кімнатної температури, збити до однорідності.

3. Змішати з розпушувачем, додати до решти інгредієнтів, перемішати лопаткою.

4. Очистити яблука від шкірки і серцевини, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Перемішати з тістом.

5. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, за допомогою столової ложки або скачати кульки мокрими руками, залишаючи відстань між кульками, так як вони будуть збільшуватися при випічці.

6. Випікати 15-20 хвилин в духовці, заздалегідь прогрітій до 200 градусів. Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...