Рецепт дуже швидкого яблучного печива - м'яке, ніжне, просто тане в роті

Готується дуже швидко і просто, набагато швидше ніж приготування будь-якого яблучного пирога. Це печиво виходить дуже м'яким, ніжним, просто тане в роті. Приголомшлива випічка з яблуками. Обов'язково спробуйте приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Яблука — 270 г. (в неочищеному вигляді)
  • Борошно — 170 г.
  • Вершкове масло — 100 г. (кімнатної температури)
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 80 г.
  • Ванільний цукор — 10 г.
  • Розпушувач — 1 ч.л.
  • сіль — дрібка
  • Кориця — 1/3 ч.л. (за бажанням)

Приготування

1. До м'якого вершкового масла додати цукор, ванільний цукор, щіпку солі і корицю за бажанням. Збити 1-2 хвилини.

2. Додати яйце кімнатної температури, збити до однорідності.

3. Змішати з розпушувачем, додати до решти інгредієнтів, перемішати лопаткою.

4. Очистити яблука від шкірки і серцевини, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Перемішати з тістом.

5. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, за допомогою столової ложки або скачати кульки мокрими руками, залишаючи відстань між кульками, так як вони будуть збільшуватися при випічці.

6. Випікати 15-20 хвилин в духовці, заздалегідь прогрітій до 200 градусів. Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

А ви це знали? Чому не можна дарувати годинники - стародавня прикмета, у яку досі вірять

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 23:10

Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...

Повернення коштів і чарджбеки: як захистити бізнес від шахрайства та зберегти репутацію

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 19:05

Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...