Рецепт дуже швидкого яблучного печива - м'яке, ніжне, просто тане в роті

Готується дуже швидко і просто, набагато швидше ніж приготування будь-якого яблучного пирога. Це печиво виходить дуже м'яким, ніжним, просто тане в роті. Приголомшлива випічка з яблуками. Обов'язково спробуйте приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Яблука — 270 г. (в неочищеному вигляді)
  • Борошно — 170 г.
  • Вершкове масло — 100 г. (кімнатної температури)
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 80 г.
  • Ванільний цукор — 10 г.
  • Розпушувач — 1 ч.л.
  • сіль — дрібка
  • Кориця — 1/3 ч.л. (за бажанням)

Приготування

1. До м'якого вершкового масла додати цукор, ванільний цукор, щіпку солі і корицю за бажанням. Збити 1-2 хвилини.

2. Додати яйце кімнатної температури, збити до однорідності.

3. Змішати з розпушувачем, додати до решти інгредієнтів, перемішати лопаткою.

4. Очистити яблука від шкірки і серцевини, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Перемішати з тістом.

5. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, за допомогою столової ложки або скачати кульки мокрими руками, залишаючи відстань між кульками, так як вони будуть збільшуватися при випічці.

6. Випікати 15-20 хвилин в духовці, заздалегідь прогрітій до 200 градусів. Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

Що ви бачите на картинці? Цей тест розкриє, ви мрійник чи реаліст

неділя, 2 листопад 2025, 17:58

Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині ставлять тісто в холодильник

неділя, 2 листопад 2025, 17:30

Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...