
Готується дуже швидко і просто, набагато швидше ніж приготування будь-якого яблучного пирога. Це печиво виходить дуже м'яким, ніжним, просто тане в роті. Приголомшлива випічка з яблуками. Обов'язково спробуйте приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. До м'якого вершкового масла додати цукор, ванільний цукор, щіпку солі і корицю за бажанням. Збити 1-2 хвилини.
2. Додати яйце кімнатної температури, збити до однорідності.
3. Змішати з розпушувачем, додати до решти інгредієнтів, перемішати лопаткою.
4. Очистити яблука від шкірки і серцевини, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Перемішати з тістом.
5. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, за допомогою столової ложки або скачати кульки мокрими руками, залишаючи відстань між кульками, так як вони будуть збільшуватися при випічці.
6. Випікати 15-20 хвилин в духовці, заздалегідь прогрітій до 200 градусів. Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.