Рецепт, як приготувати курячу печінку м'якою і апетитною - додамо всього один інгредієнт

Така печінка виходить дуже ніжною, соковитою і зовсім без гіркоти. Готується - легко і швидко. І щоб домогтися м'якості та неймовірної апетитності печінки, додамо всього один інгредієнт, передають Патріоти України.

Таким чином можна смажити практично будь — яку печінку — яловичу, свинячу, баранячу. Шматочки виходять дуже ніжними, м'якими та соковитими. Буквально таять у роті! А секретний інгредієнт прибере гіркоту і жорсткість. Смачно, ситно, красиво і дуже апетитно.

Інгредієнти

  • Печінка куряча — 500 грамів
  • Крохмаль — 1 ст. ложка
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Сіль, чорний перець — на свій смак
  • Рослинна олія — 20 мл.

Приготування

1. Печінку чистимо і нарізаємо середніми шматочками.

2. Яйце збиваємо з крохмалем (ось він наш секретний інгредієнт) і гарненько умочуємо в цій суміші печінку. Залишаємо приблизно на годину.

3. Обсмажуємо печінку в рослинній олії на розпеченій сковороді по 2 хвилинки з кожного боку.

4. В окремій сковороді прожарити до прозорості нарізану півкільцями цибулю. Потім відправляємо цибулю до печінки та тушкуємо ще 10 хвилин. Подаємо печінку з улюбленим гарніром! Смачного!

Легко та смачно! Ідеальне тісто на сухих дріжджах для домашньої піци

середа, 2 липень 2025, 23:10

Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...

Вчені знайшли "споживачів" хімікатів: Які бактерії вбивають рак і виводять токсини з організму

середа, 2 липень 2025, 18:30

Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...