Рецепт, як приготувати курячу печінку м'якою і апетитною - додамо всього один інгредієнт

Така печінка виходить дуже ніжною, соковитою і зовсім без гіркоти. Готується - легко і швидко. І щоб домогтися м'якості та неймовірної апетитності печінки, додамо всього один інгредієнт, передають Патріоти України.

Таким чином можна смажити практично будь — яку печінку — яловичу, свинячу, баранячу. Шматочки виходять дуже ніжними, м'якими та соковитими. Буквально таять у роті! А секретний інгредієнт прибере гіркоту і жорсткість. Смачно, ситно, красиво і дуже апетитно.

Інгредієнти

  • Печінка куряча — 500 грамів
  • Крохмаль — 1 ст. ложка
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Сіль, чорний перець — на свій смак
  • Рослинна олія — 20 мл.

Приготування

1. Печінку чистимо і нарізаємо середніми шматочками.

2. Яйце збиваємо з крохмалем (ось він наш секретний інгредієнт) і гарненько умочуємо в цій суміші печінку. Залишаємо приблизно на годину.

3. Обсмажуємо печінку в рослинній олії на розпеченій сковороді по 2 хвилинки з кожного боку.

4. В окремій сковороді прожарити до прозорості нарізану півкільцями цибулю. Потім відправляємо цибулю до печінки та тушкуємо ще 10 хвилин. Подаємо печінку з улюбленим гарніром! Смачного!

Перші ознаки хвороби серця, що можна помітити на руках - не ігноруйте!

четвер, 31 липень 2025, 13:07

Щороку близько 1500 людей отримують діагноз ендокардит - небезпечної інфекції внутрішньої оболонки серця та клапанів, яка без лікування може призвести до смерті, передають Патріоти України. Раннє виявлення та своєчасне лікування життєво важливі для зап...

Втрата п'яти років життя через зайву вагу - правда, яка шокує

четвер, 31 липень 2025, 12:35

Зайва вага у середньому віці - це не просто питання зовнішності, а серйозна загроза для здоров’я і тривалості життя. Нове масштабне дослідження показало, що надлишкова маса тіла може скоротити життя в середньому на п’ять років, передають Патріоти Украї...