Рецепт картопляних рулетів з лаваша - вау-страва, яка сподобається всім

В українській кухні є багато рецептів страв з картоплі. Телеведучий Руслан Сенічкін у програмі "Сніданок з 1+1" запропонував рецепт оригінальних картопляних рулетів з лаваша, передають Патріоти України.

Картопляні рулети з лаваша

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

Приготування
Для начинки відварити картоплю й зробити з неї пюре, додати підсмажені з цибулею гриби, спеції та зелень. Можна додати нарізані тонко томати або томатний соус.
Для ролів:
►Взяти лаваш (розпаковувати його потрібно перед використанням, щоб він не зламався), викласти начинку і рівномірно розподілити по лавашу.
►Скрутіть лаваш з начинкою рулетиком й розрізати на порційні шматочки.
►Занурити шматочки ролів в яйце та обсмажити на сковороді, якщо страва готується вдома. Якщо приготування відбувається на природі, тоді лаваш можна підсмажити на грилі або не обсмажувати.

►Роли викласти на тарілку й подавати до столу.

Психологічний тест! Оберіть, як ви тримаєте чашку - і дізнайтеся усю правду про себе

середа, 8 травень 2024, 17:12

Чи хотіли б ви дізнатися більше про свою особистість? Психологічні тести - цікавий і ефективний спосіб дізнатися про свої найсильніші якості. Пропонуємо тест, який розповість усе про вас завдяки тому, як ви тримаєте чашку з улюбленим напоєм, передають ...

Дієві поради! Як відірвати себе від чипсів і жити без переїдання

середа, 8 травень 2024, 16:45

Нерідко психологічні стреси провокують інші неприємності, наприклад, набирання зайвої ваги. До цього часто призводить переїдання, коли ми боремося з наслідками стресу. Серед продуктів, які людина інстинктивно споживає під час стресу, можуть бути навіть...