Готується дуже швидко і просто. Рецепт виручає коли гості на порозі. Рекомендуємо приготувати цей тортик, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Листкове тісто розморозити, і не розгортаючи викласти на деко і випікати 20-25 хв. до золотистого кольору в розігрітій духовій печі при температурі 200 градусів. Потім коржам дати охолонути.
2. В чаші протягом 3-4 хв. збити охолоджені сметану і згущене молоко.
3. Готові і остиглі коржі розділити на 3-4 пласти. Зняти запечені скоринки, і розім'яти їх до стану крихти для прикраси торта.
4. Взяти блюдо для тортика. Викласти трохи крему на блюдо, зверху розмістити один корж, змастити кремом і такі маніпуляції виконати з усіма коржами.
5. Обсипати крихтами тортик, і дати йому постояти мінімум 30 хвилин для просочення.
"Ледачий Наполеон" готовий, смачного!
Подробиці приготування дивіться в покроковому відео.
Все більше городників віддають перевагу натуральним підживленням, які досить ефективно стимулюють зростання овочевих культур, у т.ч. та у серпні. Блогери каналу "Генеральський сад" продемонстрували, як приготувати додаткове "живлення" для томатів та ог...
Шпалери - це не тільки матеріал, який захищає вашу стіну від пошкоджень. Також вони надають кімнаті естетичний вигляд. Але з часом на них впливають різні забруднювачі, які вивести не так вже й просто, передають Патріоти України. Маленькі (та й не тільк...