Готується дуже швидко і просто. Рецепт виручає коли гості на порозі. Рекомендуємо приготувати цей тортик, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Листкове тісто розморозити, і не розгортаючи викласти на деко і випікати 20-25 хв. до золотистого кольору в розігрітій духовій печі при температурі 200 градусів. Потім коржам дати охолонути.
2. В чаші протягом 3-4 хв. збити охолоджені сметану і згущене молоко.
3. Готові і остиглі коржі розділити на 3-4 пласти. Зняти запечені скоринки, і розім'яти їх до стану крихти для прикраси торта.
4. Взяти блюдо для тортика. Викласти трохи крему на блюдо, зверху розмістити один корж, змастити кремом і такі маніпуляції виконати з усіма коржами.
5. Обсипати крихтами тортик, і дати йому постояти мінімум 30 хвилин для просочення.
"Ледачий Наполеон" готовий, смачного!
Подробиці приготування дивіться в покроковому відео.
Хочете зазирнути у власне підсвідоме? Перед вами - загадкове чорнильне пляма, яке роками інтригує психологів і митців. Те, що ви побачите в ньому перш за все, може сказати про ваші думки, емоції й приховані риси характеру значно більше, ніж ви думаєте,...
Слова мають силу - вони можуть будувати або руйнувати. Іноді ми самі підрізуємо собі крила, навіть не усвідомлюючи цього. Ось п’ять фраз, яких варто уникати, щоб не заважати власному розвитку та зберегти впевненість у собі, передають Патріоти України. ...