Рецепт ледачого торта "Наполеон" з трьох інгредієнтів - готується дуже швидко, а з'їдається вмить!

Готується дуже швидко і просто. Рецепт виручає коли гості на порозі. Рекомендуємо приготувати цей тортик, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • листкове тісто (без дріжджове) — 500 грамів
  • згущене молоко — 280 грамів
  • вершки жирністю 35% або домашня жирна сметана — 320 грамів

Приготування

1. Листкове тісто розморозити, і не розгортаючи викласти на деко і випікати 20-25 хв. до золотистого кольору в розігрітій духовій печі при температурі 200 градусів. Потім коржам дати охолонути.

2. В чаші протягом 3-4 хв. збити охолоджені сметану і згущене молоко.

3. Готові і остиглі коржі розділити на 3-4 пласти. Зняти запечені скоринки, і розім'яти їх до стану крихти для прикраси торта.

4. Взяти блюдо для тортика. Викласти трохи крему на блюдо, зверху розмістити один корж, змастити кремом і такі маніпуляції виконати з усіма коржами.

5. Обсипати крихтами тортик, і дати йому постояти мінімум 30 хвилин для просочення.

"Ледачий Наполеон" готовий, смачного!

Подробиці приготування дивіться в покроковому відео.

Джерело: Ukr.Media

Хіти тижня. Шарлотка зі смаком дитинства: Рецепт дуже смачного яблучного пирога без соди

середа, 27 жовтень 2021, 21:00

Що може бути краще, ніж пишна і ароматна шарлотка до чаю? Цей знаменитий яблучний пиріг пекли нам наші мами та бабусі, а ми, звичайно ж, наминали за обидві щоки. Чому б не поринути у світ дитячих спогадів і не поностальгувати за сімейною вечерею, пере...

Не відірватися! Японський бавовняний чізкейк - простий рецепт ніжного та повітряного бісквіту

середа, 27 жовтень 2021, 18:56

Японський бавовняний чізкейк можна подавати як самостійний десерт, просто посипавши цукровою пудрою. Корж за смаком більше нагадує суфле, ніж класичний бісквіт, передають Патріоти України. Рецепт приготування цього ніжного та повітряного бісквіту пропо...