
Готується дуже швидко і просто. Рецепт виручає коли гості на порозі. Рекомендуємо приготувати цей тортик, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Листкове тісто розморозити, і не розгортаючи викласти на деко і випікати 20-25 хв. до золотистого кольору в розігрітій духовій печі при температурі 200 градусів. Потім коржам дати охолонути.
2. В чаші протягом 3-4 хв. збити охолоджені сметану і згущене молоко.
3. Готові і остиглі коржі розділити на 3-4 пласти. Зняти запечені скоринки, і розім'яти їх до стану крихти для прикраси торта.
4. Взяти блюдо для тортика. Викласти трохи крему на блюдо, зверху розмістити один корж, змастити кремом і такі маніпуляції виконати з усіма коржами.
5. Обсипати крихтами тортик, і дати йому постояти мінімум 30 хвилин для просочення.
"Ледачий Наполеон" готовий, смачного!
Подробиці приготування дивіться в покроковому відео.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Поза, яку ви займаєте в ліжку під час сну, не випадкова. Вона відображає підсвідомі риси характеру, страхи та прагнення людини. Психологи виділяють кілька типових поз для сну, кожна з яких пов’язана з певними особистісними характеристиками. 1. Розслабл...