Рецепт м'яса для бутербродів - дешево, просто і дуже смачно

Набридли напівфабрикати з магазину, які якщо навіть і з м'яса, але дуже часто розчаровують смаком і якістю? До того ж коштують вони не так вже й дешево. Сьогодні ми приготуємо кілограм смачного м'яса буквально за копійки. Бо таке ж у магазині коштує в п'ять разів дорожче, передають Патріоти України.

Приготуйте таке м'ясо і будете задоволені результатом. Це ідеальний варіант для перекусу, з нього виходять ситні бутерброди та гарна нарізка до столу.

Інгредієнти:

  • Курячі грудки (можна взяти індичку) — 1 кг;
  • Оливкова олія — 50 мл ;
  • Вода — 1-2 склянки;
  • Сіль — столова ложка з невеликою гіркою;
  • Часник — 5-7 зубчиків;
  • Мелений запашний перець або суміші перців, паприка, спеції — за смаком.

Приготування:

Беремо миску, знадобиться глибока, щоб вкласти в неї всі філейки. Наливаємо спочатку склянку води, додаємо сіль і розмішуємо.

М'ясо промиваємо під краном і перекладаємо в миску з солоною водою. Доливаємо потрібну кількість води, щоб вона покрила м'ясо. Залишаємо просолитися на півтори-дві години.

Діставши куряче (індиче) філе, укладаємо його на поверхню, щоб стекла вода або витираємо паперовим полотенцем.

Розрізаємо часточки часнику на половинки і нашпиговуємо ним куряче філе. В окремій мисці змішуємо, оливкову олію з запашним перцем і прянощами.

Беремо форму для запікання і застеляємо дно і стінки харчовою фольгою. Тепер гарненько обмазавши олійно-пряною сумішшю кожен шматок м'яса викладаємо його у форму. Залишками олії поливаємо зверху.

Попередньо розігрівши духовку на 220 С, відправляємо запікатися м'ясо на 20 хвилин, після чого духовку вимикаємо. Ні в якому разі не відкриваємо дверцята!

Залишаємо м'ясо «дійти» до повної готовності. Нехай залишається в духовці ще півтори, а краще дві години (як варіант — це зробити його ввечері і залишити на ранок).

Дістаємо перекладаємо в зручну ємність, зберігаємо в холодильнику.

Дуже смачно, а ще й корисно. Куряча грудка — це дієтичний продукт. У ній багато цінних для здоров'я елементів, до того ж від неї ви не наберете зайві кілограми в проблемні місця. Приємного вам частування.

Джерело: Ukr.Media

Народні прикмети на 9 серпня: Чому українці цей день прозвали Зміїний

субота, 9 серпень 2025, 7:06

9 серпня за новим церковним календарем (22 серпня за старим) - день пам'яті апостола Матфія. За старим календарним стилем - що можна і не можна робити в день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. . ***. Матфій народився в I столітті у Вифлеєм...

Телефон у літаку може наробити лиха - ось чому вас просять вимикати зв’язок

субота, 9 серпень 2025, 6:43

Під час перельотів більшість пасажирів без заперечень вмикають на телефонах режим польоту, вважаючи це простою пересторогою. Однак нещодавно користувач Reddit поставив, здавалося б, невинне запитання: "Що буде, якщо цього не зробити?" - і відповідь зм...