Набридли напівфабрикати з магазину, які якщо навіть і з м'яса, але дуже часто розчаровують смаком і якістю? До того ж коштують вони не так вже й дешево. Сьогодні ми приготуємо кілограм смачного м'яса буквально за копійки. Бо таке ж у магазині коштує в п'ять разів дорожче, передають Патріоти України.
Приготуйте таке м'ясо і будете задоволені результатом. Це ідеальний варіант для перекусу, з нього виходять ситні бутерброди та гарна нарізка до столу.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо миску, знадобиться глибока, щоб вкласти в неї всі філейки. Наливаємо спочатку склянку води, додаємо сіль і розмішуємо.
М'ясо промиваємо під краном і перекладаємо в миску з солоною водою. Доливаємо потрібну кількість води, щоб вона покрила м'ясо. Залишаємо просолитися на півтори-дві години.
Діставши куряче (індиче) філе, укладаємо його на поверхню, щоб стекла вода або витираємо паперовим полотенцем.
Розрізаємо часточки часнику на половинки і нашпиговуємо ним куряче філе. В окремій мисці змішуємо, оливкову олію з запашним перцем і прянощами.
Беремо форму для запікання і застеляємо дно і стінки харчовою фольгою. Тепер гарненько обмазавши олійно-пряною сумішшю кожен шматок м'яса викладаємо його у форму. Залишками олії поливаємо зверху.
Попередньо розігрівши духовку на 220 С, відправляємо запікатися м'ясо на 20 хвилин, після чого духовку вимикаємо. Ні в якому разі не відкриваємо дверцята!
Залишаємо м'ясо «дійти» до повної готовності. Нехай залишається в духовці ще півтори, а краще дві години (як варіант — це зробити його ввечері і залишити на ранок).
Дістаємо перекладаємо в зручну ємність, зберігаємо в холодильнику.
Дуже смачно, а ще й корисно. Куряча грудка — це дієтичний продукт. У ній багато цінних для здоров'я елементів, до того ж від неї ви не наберете зайві кілограми в проблемні місця. Приємного вам частування.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...