Рецепт морозива, яке на 100% безпечне для фігури

Морозиво може бути корисним та безпечним для фігури. Але це при умові, якщо приготувати його в домашніх умовах та з простих продуктів. Та й смак у цього морозива виразний та натуральний, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі:

  • банан — 150 г;
  • малина — 120 г;
  • молоко або йогурт м 100 мл;
  • цукор або мед.

Як приготувати

Банан наріжте на шматки. Покладіть в будь-який контейнер. Туди ж вкиньте ягоди (малина, полуниця, ожина) на ваш смак. Поставте в морозильну камеру, що вони замерзли.

Тепер льодяні ягоди перекладіть в блендер, влийте молоко, додайте підсолоджувач та перебийте в однорідну масу. Морозиво готове, можна їсти ложками цю смакоту. Вам неодмінно сподобається рецепт десерту для спекотних днів.

Лише спробуйте! Як приготувати м’ясо з скоринкою - секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

вівторок, 16 липень 2024, 10:10

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України. Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду. При самостій...

Пустоцвітів точно не буде! Просто підлийте цим огірки у спеку

вівторок, 16 липень 2024, 9:40

Для городніх культур спека стає справжнім випробуванням. Особливо страждають огірки, адже через таку погоду на рослині можуть з'являтися пустоцвіти. Щоб цього уникнути, слід звернути увагу на підживлення, передають Патріоти України. Найважливішим елеме...