Ви навіть не можете уявити наскільки цей простий пиріг виходить ніжним і смачним. Я настійно рекомендую його приготувати, щоб відчути те, про що говорю. Але ще більш смачний пиріг тоді, коли теплий, передають Патріоти України,
Складові глазурі:
Для просочення необхідно взяти:
Важлива умова! Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
Розведіть дріжджі в молоці, всипте невелику кількість борошна, трохи цукру із загальної норми. Нехай дріжджі активуються.
Після введіть яйця, покладіть розм'якшене масло, всипте два види цукру, додайте дрібку солі і борошно. Вимісити м'яке липке масло за допомогою лопатки або ложки.
Посуд з тістом накрийте плівкою і поставте в тепленьке місце на 40-60 хвилин.
Візьміть форму діаметром 21 см, змастіть її вершковим маслом і викладіть тісто, рівномірно розподіливши. Знову поставте тісто в тепленьке місце приблизно на півгодини.
Змастіть палець олією і зробіть поглиблення по всій поверхні тіста.
Для глазурі з'єднайте всі зазначені вище інгредієнти і посипте цією сумішшю пиріг.
Заздалегідь нагрівайте духовку до 180 °. Час випікання - приблизно півгодини.
Вийміть пиріг з духовки, полийте вершками і поверніть назад на 5-10 хвилин.
Готовий пиріг нехай охолоне до теплого стану, а після можете подавати.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...