Ви навіть не можете уявити наскільки цей простий пиріг виходить ніжним і смачним. Я настійно рекомендую його приготувати, щоб відчути те, про що говорю. Але ще більш смачний пиріг тоді, коли теплий, передають Патріоти України,
Складові глазурі:
Для просочення необхідно взяти:
Важлива умова! Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
Розведіть дріжджі в молоці, всипте невелику кількість борошна, трохи цукру із загальної норми. Нехай дріжджі активуються.
Після введіть яйця, покладіть розм'якшене масло, всипте два види цукру, додайте дрібку солі і борошно. Вимісити м'яке липке масло за допомогою лопатки або ложки.
Посуд з тістом накрийте плівкою і поставте в тепленьке місце на 40-60 хвилин.
Візьміть форму діаметром 21 см, змастіть її вершковим маслом і викладіть тісто, рівномірно розподіливши. Знову поставте тісто в тепленьке місце приблизно на півгодини.
Змастіть палець олією і зробіть поглиблення по всій поверхні тіста.
Для глазурі з'єднайте всі зазначені вище інгредієнти і посипте цією сумішшю пиріг.
Заздалегідь нагрівайте духовку до 180 °. Час випікання - приблизно півгодини.
Вийміть пиріг з духовки, полийте вершками і поверніть назад на 5-10 хвилин.
Готовий пиріг нехай охолоне до теплого стану, а після можете подавати.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...