Розрахунок інгредієнтів для квадратної форми 24*29 см, передають Патріоти України.
Інгредієнти для коржів:
300 г вершкового масла
500 г борошна
125 г сметани
4 яєчних жовтки
Інгредієнти для начинки:
500 г вишні
100 г крохмалю
200 г цукру
4 яєчних білків
Інгредієнти для крему
500 мл молока
200 г цукру
1,5 ст. л. борошна
1,5 ст. л. крохмалю
300 г вершкового масла
Рецепт приготування:
У просіяне борошно нарізати брусочками масло з холодильника. Перетерти його в дрібну крихту разом з борошном.
Змішати сметану з жовтками і додати до борошна з маслом. Замісити тісто руками, покласти його в поліетиленовий пакетик і відправити в холодильник на ніч.
Вранці збити білки з дрібкою солі до стійких піків, потім потроху ввести весь цукор. Після цього додати крохмаль і акуратно вмішати його лопаткою.
Вийняти тісто з холодильника, скачати з нього товсту ковбаску і роздягли ножем на 6 рівних частин.
Кожну частину розкачати качалкою по розміру форми для випікання.
Викласти шар тіста на сухий лист, потім рівномірно розподілити невелику частину білків. А зверху покласти вишні.
Розкачати другий шматочок тіста і накрити ним деко з першим шаром тіста і вишнями. Наколоти зверху виделкою і випікати приблизно 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
Повторити з решту коржами. В результаті повинно вийти 3 об’ємних вишневих коржі.
Готуємо крем і збираємо торт. Змішати цукор, борошно і крохмаль. Потім закип’ятити молоко і всипати суху суміш в кипляче молоко. Варити, поки крем повністю завариться і стане густим.
Почекати, поки крем злегка охолоне. Потім збити його міксером разом з нарізаним на дрібні шматочки вершковим маслом.
Перемастити кремом вишневі коржі. Зверху можна прикрасити торт вишнями або листковою крихтою разом з цукровою пудрою.
Весь процес приготування можна переглянути на каналі:
Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...
Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...