Рецепт найпростішого торта - потрібен стакан кефіру і півгодини часу

Коли вдома порожньо, а так хочеться чогось до чаю, на виручку прийде цей рецепт. Адже в ньому все те, що є в кожному холодильнику, передають Патріоти України.

За 3 хвилини замішали тісто, і поки закипав чайник - торт у духовці практично готовий. Намазали повидлом або згущеним молоком, і вже смачно, а якщо пару годин просочиться - буде просто захоплення ! Простіше не придумаєш!

Інгредієнти
Кефір - 1 скл.
Цукор - 1 скл.
Пшеничне борошно - 1 скл.
Какао-порошок - 2 ст. л.
Сода - 1 ч. л.

Приготування

Змішайте кефір з содою. Борошно, цукор і какао розмішайте окремо і висипте в кефір.

Змастіть форму маслом, постеліть пергаментний папір. Вилийте тісто.

Випікайте приблизно 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Готовність можна перевірити дерев'яною паличкою або сірником - якщо паличка залишається сухою, значить все готово.

Готовий корж можна полити зверху глазур'ю, а можна розрізати навпіл і перемазати будь-яким повидлом, кремом з ягодами або згущеним молоком. Можна подавати до столу відразу, але краще залишити просочитися хоча б на пару годин.

Штори після прання чисті, але виглядають зіпсованими? Ось помилки, які роблять майже всі

п’ятниця, 19 грудень 2025, 6:15

Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...

Треба лише три інгредієнти! Запечена картопля матиме неймовірно хрустку скоринку

п’ятниця, 19 грудень 2025, 5:40

Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...