Коли вдома порожньо, а так хочеться чогось до чаю, на виручку прийде цей рецепт. Адже в ньому все те, що є в кожному холодильнику, передають Патріоти України.
За 3 хвилини замішали тісто, і поки закипав чайник - торт у духовці практично готовий. Намазали повидлом або згущеним молоком, і вже смачно, а якщо пару годин просочиться - буде просто захоплення ! Простіше не придумаєш!
Приготування
Змішайте кефір з содою. Борошно, цукор і какао розмішайте окремо і висипте в кефір.
Змастіть форму маслом, постеліть пергаментний папір. Вилийте тісто.
Випікайте приблизно 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Готовність можна перевірити дерев'яною паличкою або сірником - якщо паличка залишається сухою, значить все готово.
Готовий корж можна полити зверху глазур'ю, а можна розрізати навпіл і перемазати будь-яким повидлом, кремом з ягодами або згущеним молоком. Можна подавати до столу відразу, але краще залишити просочитися хоча б на пару годин.
Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...
При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребува...