Рецепт найпростішого торта - потрібен стакан кефіру і півгодини часу

Коли вдома порожньо, а так хочеться чогось до чаю, на виручку прийде цей рецепт. Адже в ньому все те, що є в кожному холодильнику, передають Патріоти України.

За 3 хвилини замішали тісто, і поки закипав чайник - торт у духовці практично готовий. Намазали повидлом або згущеним молоком, і вже смачно, а якщо пару годин просочиться - буде просто захоплення ! Простіше не придумаєш!

Інгредієнти
Кефір - 1 скл.
Цукор - 1 скл.
Пшеничне борошно - 1 скл.
Какао-порошок - 2 ст. л.
Сода - 1 ч. л.

Приготування

Змішайте кефір з содою. Борошно, цукор і какао розмішайте окремо і висипте в кефір.

Змастіть форму маслом, постеліть пергаментний папір. Вилийте тісто.

Випікайте приблизно 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Готовність можна перевірити дерев'яною паличкою або сірником - якщо паличка залишається сухою, значить все готово.

Готовий корж можна полити зверху глазур'ю, а можна розрізати навпіл і перемазати будь-яким повидлом, кремом з ягодами або згущеним молоком. Можна подавати до столу відразу, але краще залишити просочитися хоча б на пару годин.

Лише спробуйте! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 2 травень 2024, 15:14

Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...

От у чому секрет! Три прості хитрощі, які допоможуть приготувати картоплю з апетитною скоринкою

четвер, 2 травень 2024, 14:10

При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребува...