
Коли вдома порожньо, а так хочеться чогось до чаю, на виручку прийде цей рецепт. Адже в ньому все те, що є в кожному холодильнику, передають Патріоти України.
За 3 хвилини замішали тісто, і поки закипав чайник - торт у духовці практично готовий. Намазали повидлом або згущеним молоком, і вже смачно, а якщо пару годин просочиться - буде просто захоплення ! Простіше не придумаєш!
Приготування
Змішайте кефір з содою. Борошно, цукор і какао розмішайте окремо і висипте в кефір.
Змастіть форму маслом, постеліть пергаментний папір. Вилийте тісто.
Випікайте приблизно 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Готовність можна перевірити дерев'яною паличкою або сірником - якщо паличка залишається сухою, значить все готово.
Готовий корж можна полити зверху глазур'ю, а можна розрізати навпіл і перемазати будь-яким повидлом, кремом з ягодами або згущеним молоком. Можна подавати до столу відразу, але краще залишити просочитися хоча б на пару годин.
Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...
Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...