Незрівнянні баклажани! Спробуйте! Це швидко, просто і незатратно, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Баклажани - 1 кг.
Яйця - 3-4 шт.
Бульйонний кубик - 1 шт.
Олія - для смаження
Спосіб приготування
1) Баклажани очищаю від шкірки і нарізаю невеликим кубиком, у мене баклажани не гіркі, тому я відразу ж готую, якщо Ваші баклажани гострі, посоліть їх і залиште на 10 хвилин, потім промийте водою, трохи відіжміть і просушіть паперовими рушниками.
До баклажанів додаю яйця. 3-4 шт. буде достатньо. Люблю цей рецепт, тому що все швидко і просто, а смачно так, що складно зупинитися.
2) Для цього рецепта я використовую 1 бульйонний кубик кришу його і все перемішую. Якщо ви попередньо солили баклажани, додайте половину кубика. Можна просто посолити, якщо не вживаєте такі кубики.
3) На сковороду вливаю олію і розігріваю. Яйця опускаються на дно, тому обов'язково перемішую, а потім половину баклажан з яйцем розподіляю НЕ товстим шаром. Обсмажую на середньому вогні з одного боку до золотистого кольору, потім перемішую, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваю і під закритою кришкою тушкуються хвилин 5-7, до м'якості. Таким же чином обсмажую другу партію. Дуже смачно зі свіжими овочами, та й з будь-яким гарніром. Спробуйте. У сезон баклажан - незамінний варіант!
Думаєш, що лосини - це зручно для перельотів? А от лікарі й авіаексперти б’ють на сполох: популярний одяг може бути не лише некомфортним, а й небезпечним для життя під час польоту, передають Патріоти України. Що не так із лосинами та вузькими джинсами?...
Поки соцмережі захлинаються в захваті від чистого водного голодування, нове дослідження розбиває цей тренд на друзки. Замість обіцяного зцілення - посилене запалення, втрата м’язової маси й навіть потенційна шкода мозку, передають Патріоти України. Про...