Незрівнянні баклажани! Спробуйте! Це швидко, просто і незатратно, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Баклажани - 1 кг.
Яйця - 3-4 шт.
Бульйонний кубик - 1 шт.
Олія - для смаження
Спосіб приготування
1) Баклажани очищаю від шкірки і нарізаю невеликим кубиком, у мене баклажани не гіркі, тому я відразу ж готую, якщо Ваші баклажани гострі, посоліть їх і залиште на 10 хвилин, потім промийте водою, трохи відіжміть і просушіть паперовими рушниками.
До баклажанів додаю яйця. 3-4 шт. буде достатньо. Люблю цей рецепт, тому що все швидко і просто, а смачно так, що складно зупинитися.
2) Для цього рецепта я використовую 1 бульйонний кубик кришу його і все перемішую. Якщо ви попередньо солили баклажани, додайте половину кубика. Можна просто посолити, якщо не вживаєте такі кубики.
3) На сковороду вливаю олію і розігріваю. Яйця опускаються на дно, тому обов'язково перемішую, а потім половину баклажан з яйцем розподіляю НЕ товстим шаром. Обсмажую на середньому вогні з одного боку до золотистого кольору, потім перемішую, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваю і під закритою кришкою тушкуються хвилин 5-7, до м'якості. Таким же чином обсмажую другу партію. Дуже смачно зі свіжими овочами, та й з будь-яким гарніром. Спробуйте. У сезон баклажан - незамінний варіант!
Краса починається зсередини — це не просто влучний вираз, а науково доведений факт. Стан шкіри, волосся, нігтів, як і всього організму залежить від того, що ми їмо. Адже збалансоване харчування, яке містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, ...
Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...