Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України.

Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте його там на якийсь час, після чого отримуєте смачну страву! Інгредієнтів тут дуже небагато — лише три основних плюс улюблені спеції.

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса (м’якоті яловичини або свинини);
  • 30 грам вершкового масла;
  • 2-3 маринованих огірка;
  • 2 зубчики часнику;
  • 100 грам води;
  • 1/3 ч. л. цукру;
  • сіль, перець, спеції – за смаком.

Беремо посуд із товстим дном, для духовки можна використовувати керамічні горщики. Довільно нарізаємо м’ясо, не дуже дрібно. Викладаємо його в посуд, зверху вершкове масло. Також наливаємо дві-три ложки води.

Цей рецепт без цибулі. Спеціально для тих, хто її не любить та шукає, чим замінити. Але якщо ви позитивно ставитеся до цибулі, то зверху ще можна покласти нарізану півкільцями цибулину – зайвою вона точно не буде.

М’ясо на цьому етапі не солимо і ніяких спецій не додаємо. Це важливо. Відправляємо його в духовку (температура 170 градусів) або плиту на повільний вогонь. І тушкуємо під кришкою довго, майже до готовності (1,5 -2 години).

Тепер додаємо до м’яса натерті на тертушці мариновані огірки, часник, а також сіль, цукор, перець та спеції (чорний мелений перець, паприку, коріандр, сушений базилік та ін.). Тушкуємо ще півгодини і все — ароматне та дуже смачне м’ясо готове. Смачного!

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...