Багато кулінарів нададуть перевагу саме цьому рецепту тіста. Бо завдяки йому приступати до приготування можна вже через півгодини після замісу, передають Патріоти України.
Дізнавшись про цей рецепт, господині роблять його основним, забуваючи про колишні варіанти приготування тіста для пиріжків.
Складові:
Покрокове приготування
Починають із того, що активують дріжджі. У воду кладуть дріжджі та цукор і чекають 10 хвилин.
Коли видно, що дріжджі «запрацювали» (утворилася шапочка з піни), солять, засипають борошно та вливають олію.
Далі слідує процес замішування тіста. Готову основу для пиріжків перекладають у пакетик, закручують.
Пакет із тістом ставлять у холодну воду на 20-30 хвилин. Цього часу достатньо, щоб воно випливло з води. Замість холодної рідини можна скористатися холодильником. Туди тісто відправляють також на півгодини.
На цьому процес приготування швидкого тіста для пиріжків завершено. Далі залишається лише приготували пиріжки з будь-якою вашою улюбленою начинкою.
Спали всю ніч, але прокинулися втомленими? Не можете змусити себе встати з ліжка, хоча й дотримувалися рекомендацій щодо сну? Це не лінь і не слабкість - вчені довели, що ранкова сонливість має конкретні причини. І головне - їх можна усунути, Патріоти ...
Ми всі любимо перекусити, але чи замислюємось ми, що саме ми їмо і як це впливає на наше здоров'я? Виявляється, навіть невеликі звички можуть суттєво підвищити рівень "поганого" холестерину в організмі, а це серйозно шкодить серцю. Ось п'ять поширених ...