
Багато кулінарів нададуть перевагу саме цьому рецепту тіста. Бо завдяки йому приступати до приготування можна вже через півгодини після замісу, передають Патріоти України.
Дізнавшись про цей рецепт, господині роблять його основним, забуваючи про колишні варіанти приготування тіста для пиріжків.
Складові:
Покрокове приготування
Починають із того, що активують дріжджі. У воду кладуть дріжджі та цукор і чекають 10 хвилин.
Коли видно, що дріжджі «запрацювали» (утворилася шапочка з піни), солять, засипають борошно та вливають олію.
Далі слідує процес замішування тіста. Готову основу для пиріжків перекладають у пакетик, закручують.
Пакет із тістом ставлять у холодну воду на 20-30 хвилин. Цього часу достатньо, щоб воно випливло з води. Замість холодної рідини можна скористатися холодильником. Туди тісто відправляють також на півгодини.
На цьому процес приготування швидкого тіста для пиріжків завершено. Далі залишається лише приготували пиріжки з будь-якою вашою улюбленою начинкою.
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...
Відомий кардіохірург доктор Джеремі Лондон опублікував відео, в якому назвав чотири категорії продуктів і напоїв, яких, на його думку, варто категорично уникати, оскільки вони активно отруюють організм. Відповідний ролик розміщений у TikTok, передають ...