Багато кулінарів нададуть перевагу саме цьому рецепту тіста. Бо завдяки йому приступати до приготування можна вже через півгодини після замісу, передають Патріоти України.
Дізнавшись про цей рецепт, господині роблять його основним, забуваючи про колишні варіанти приготування тіста для пиріжків.
Складові:
Покрокове приготування
Починають із того, що активують дріжджі. У воду кладуть дріжджі та цукор і чекають 10 хвилин.
Коли видно, що дріжджі «запрацювали» (утворилася шапочка з піни), солять, засипають борошно та вливають олію.
Далі слідує процес замішування тіста. Готову основу для пиріжків перекладають у пакетик, закручують.
Пакет із тістом ставлять у холодну воду на 20-30 хвилин. Цього часу достатньо, щоб воно випливло з води. Замість холодної рідини можна скористатися холодильником. Туди тісто відправляють також на півгодини.
На цьому процес приготування швидкого тіста для пиріжків завершено. Далі залишається лише приготували пиріжки з будь-якою вашою улюбленою начинкою.
Багато людей починають день із напою, який дає заряд енергії. Найпоширеніший вибір - кава або чай. Але що дійсно корисніше, передають Патріоти України. Кава:. Чай:. Висновок:
Вівсянка - один із найпопулярніших сніданків серед тих, хто дбає про здоров’я. Вона багата на клітковину, білки, вітаміни В1 і Е, ненасичені жири та мінерали, зокрема магній, залізо і цинк. Регулярне споживання покращує травлення, підтримує роботу серц...