Набридли звичайні млинці? Так приготуйте їх з картоплі. Виходить дуже цікаве блюдо, яке відмінно поєднується з багатьма начинками й сметаною. Такі млинці можна їсти й на сніданок, і на обід, і на вечерю, передають Патріоти України.
Продукти, які потрібні:
Приступаємо до процесу приготування смачних картопляних млинців:
З картоплі зрізаємо шкірку, гарненько миємо й розрізаємо на четвертинки. Складаємо картоплю в каструлю, наливаємо воду, солимо і варимо до готового стану.
Коли готова картопля охолоне, товчемо її з тією водою, в якій вона варилася. Перетворюємо її в кашу з допомогою блендера або міксера.
Видавлюємо в рідку картопельку часник, вливаємо молоко, яке перед цим потрібно закип'ятити, вбиваємо яйця і всипаємо борошно. Масу добре вимішуємо.
Потім вливаємо рослинну олію, всипаємо одну ч. л. солі й ще раз вимішуємо. Залишаємо тісто на пів години, прикривши рушником.
Сковорідку необхідно змастити соняшниковою олією, нагріти, а потім наливаємо тісто і випікаємо тоненькі млинці. Під час готування посипаємо вироби дрібно січеною зеленню. Перевертаємо млинці дуже обережно, оскільки вони більш крихкі, ніж звичайні.
Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...
Вершкове масло — це той продукт, який ми їмо щодня, намащуючи на бутерброди чи додаючи до різноманітних страв і випічки. Однак лікарі рекомендують обмежити вживання цього продукту деяким людям, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...