Рецепт сирної запіканки, яка просто тане в роті! Все змішали - і готово!

Така запіканка - справжня смакота, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • Сир 5% жирності – 400 г
  • Сир 15% жирності – 300 г
  • Яйця – 4 шт
  • Ваніль – щіпка
  • Згущене молоко – 250 г
  • Рисове борошно – 3 ст.л (або манка, крохмаль)
  • Сіль – щіпка
  • Сухофрукти – 100 г
  • Масло для змащування форми
  • Кокосова стружка – за бажанням

Готуємо:

Розігрійте духовку до 160 градусів, а тим часом займемося приготуванням так званого сирного тіста.

Сир необхідно добре збити блендером, аби не було крупинок.

Додайте всі інші продукти і теж збийте блендером. Ось сухофрукти потрібно додавати вже під кінець, аби не порушити сильно їхню структури і можна було відчути смак.

Перекладаємо масу на деку. Є два варіанти: застелити деку пергаментом або змазати її масло і присипати борошном. Я надаю перевагу пергаменту.

Зверху прикрашаємо сир кокосовою стружкою і відправляємо в духовку.

Пекти потрібно приблизно 50-55 хвилин.

Смачного!

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...