
Така запіканка - справжня смакота, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Розігрійте духовку до 160 градусів, а тим часом займемося приготуванням так званого сирного тіста.
Сир необхідно добре збити блендером, аби не було крупинок.
Додайте всі інші продукти і теж збийте блендером. Ось сухофрукти потрібно додавати вже під кінець, аби не порушити сильно їхню структури і можна було відчути смак.
Перекладаємо масу на деку. Є два варіанти: застелити деку пергаментом або змазати її масло і присипати борошном. Я надаю перевагу пергаменту.
Зверху прикрашаємо сир кокосовою стружкою і відправляємо в духовку.
Пекти потрібно приблизно 50-55 хвилин.
Смачного!
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...