Рецепт сирної запіканки, яка просто тане в роті! Все змішали - і готово!

Така запіканка - справжня смакота, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • Сир 5% жирності – 400 г
  • Сир 15% жирності – 300 г
  • Яйця – 4 шт
  • Ваніль – щіпка
  • Згущене молоко – 250 г
  • Рисове борошно – 3 ст.л (або манка, крохмаль)
  • Сіль – щіпка
  • Сухофрукти – 100 г
  • Масло для змащування форми
  • Кокосова стружка – за бажанням

Готуємо:

Розігрійте духовку до 160 градусів, а тим часом займемося приготуванням так званого сирного тіста.

Сир необхідно добре збити блендером, аби не було крупинок.

Додайте всі інші продукти і теж збийте блендером. Ось сухофрукти потрібно додавати вже під кінець, аби не порушити сильно їхню структури і можна було відчути смак.

Перекладаємо масу на деку. Є два варіанти: застелити деку пергаментом або змазати її масло і присипати борошном. Я надаю перевагу пергаменту.

Зверху прикрашаємо сир кокосовою стружкою і відправляємо в духовку.

Пекти потрібно приблизно 50-55 хвилин.

Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...