Така запіканка - справжня смакота, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Розігрійте духовку до 160 градусів, а тим часом займемося приготуванням так званого сирного тіста.
Сир необхідно добре збити блендером, аби не було крупинок.
Додайте всі інші продукти і теж збийте блендером. Ось сухофрукти потрібно додавати вже під кінець, аби не порушити сильно їхню структури і можна було відчути смак.
Перекладаємо масу на деку. Є два варіанти: застелити деку пергаментом або змазати її масло і присипати борошном. Я надаю перевагу пергаменту.
Зверху прикрашаємо сир кокосовою стружкою і відправляємо в духовку.
Пекти потрібно приблизно 50-55 хвилин.
Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...