Дуже простий і нереально смачний паштет з курячої печінки в духовці не залишить вас байдужими. Ніжний, ароматний - просто тане в роті. Всі, хто пробував - просять рецепт, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. А найголовніше - готується елементарно!
Інгредієнти
Приготування
1. Додати в миску курячу печінку, молоко, коньяк, чорнослив, сіль і розтоплене вершкове масло.
2. Перебити все занурювальним блендером до однорідної консистенції.
3. Вилити отриману суміш у форму. Поставити цю форму в ємність з окропом і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 45 хвилин.
4. Охолодити до кімнатної температури та залити зверху розтопленим вершковим маслом.
5. Відправити в холодильник до повного охолодження. Подробиці приготування дивіться в короткому відео.
Смачного!
Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...