
Дуже простий і нереально смачний паштет з курячої печінки в духовці не залишить вас байдужими. Ніжний, ароматний - просто тане в роті. Всі, хто пробував - просять рецепт, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. А найголовніше - готується елементарно!
Інгредієнти
Приготування
1. Додати в миску курячу печінку, молоко, коньяк, чорнослив, сіль і розтоплене вершкове масло.
2. Перебити все занурювальним блендером до однорідної консистенції.
3. Вилити отриману суміш у форму. Поставити цю форму в ємність з окропом і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 45 хвилин.
4. Охолодити до кімнатної температури та залити зверху розтопленим вершковим маслом.
5. Відправити в холодильник до повного охолодження. Подробиці приготування дивіться в короткому відео.
Смачного!
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Користувачі повідомляють про серйозну помилку після встановлення останнього оновлення KB5067036. Про це пишуть The Verge та Windows Ltest, передають Патріоти України. Як повідомляють користувачі Reddit і журналіст The Verge Том Воррен, після оновлення ...