Дуже простий і нереально смачний паштет з курячої печінки в духовці не залишить вас байдужими. Ніжний, ароматний - просто тане в роті. Всі, хто пробував - просять рецепт, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. А найголовніше - готується елементарно!
Інгредієнти
Приготування
1. Додати в миску курячу печінку, молоко, коньяк, чорнослив, сіль і розтоплене вершкове масло.
2. Перебити все занурювальним блендером до однорідної консистенції.
3. Вилити отриману суміш у форму. Поставити цю форму в ємність з окропом і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 45 хвилин.
4. Охолодити до кімнатної температури та залити зверху розтопленим вершковим маслом.
5. Відправити в холодильник до повного охолодження. Подробиці приготування дивіться в короткому відео.
Смачного!
Здоров’я і молодість організму залежать не лише від способу життя, а й від харчування. Дорогі добавки та косметичні процедури не завжди дають бажаний результат, водночас звичайні доступні фрукти можуть стати справжнім еліксиром молодості. Лікарі та діє...
З таким великим вибором, як у сучасних магазинах, власникам собак може бути важко зрозуміти, які ласощі насправді корисні, а які можуть бути навіть небезпечними, передають Патріоти України. Адам Спайві, директор і головний дресирувальник компанії South...