Рецепт цього простого та нереально смачного печінкового паштету оцінять всі - готувати дуже просто

Дуже простий і нереально смачний паштет з курячої печінки в духовці не залишить вас байдужими. Ніжний, ароматний - просто тане в роті. Всі, хто пробував - просять рецепт, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. А найголовніше - готується елементарно!

Інгредієнти

  • печінка куряча (очищена від жилок і плівок) — 200 грамів;
  • масло вершкове — 100 грамів (50 грамів паштет і 50 грамів на заливку);
  • молоко — 50 грамів;
  • коньяк — 2 ч.л.;
  • чорнослив — 4-5 шт. (можна не використовувати або замінити на 50 грамів яблука, буде теж дуже смачно);
  • сіль — на свій смак.

Приготування

1. Додати в миску курячу печінку, молоко, коньяк, чорнослив, сіль і розтоплене вершкове масло.

2. Перебити все занурювальним блендером до однорідної консистенції.

3. Вилити отриману суміш у форму. Поставити цю форму в ємність з окропом і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 45 хвилин.

4. Охолодити до кімнатної температури та залити зверху розтопленим вершковим маслом.

5. Відправити в холодильник до повного охолодження. Подробиці приготування дивіться в короткому відео.

Смачного!

Дуже старять! Яких кольорів помади варто уникати жінкам після 40

субота, 18 січень 2025, 19:05

Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...

Фахівці визначили, які бренди авто найменш безпечні при ДТП

субота, 18 січень 2025, 17:56

Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...