Львівський сирник - візитна картка Західної України. В основі десерту сирна маса, в яку додають мак, різноманітні родзинки та цукати. У класичному варіанті для того, щоб маса тримала форму, в неї додають борошно. Але значно краще буде використати манку, передають Патріоти України.
Ідея приготування пухкого львівського сирника без борошна з манкою опублікована на кулінарній сторінці receptuk.ua в Instagram. Сирне тісто вийде дуже ніжним, повітряним та не забитим.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Промити мак, залити 100 г води та поставити варитись на мінімальному вогні 15 хвилин. Після цього злити повністю воду та добре збити блендером.
2. З'єднати всі інгредієнти, окрім маку та родзинок, і збити блендером до однорідної маси без грудочок.
3. Від всієї маси відібрати 30 відсотків та змішати її зі збитим маком.
4. В решту сирної маси додати родзинки (висушувати їх не потрібно, просто добре злити воду).
5. У застелену пергаментом форму спершу викласти масу з родзинками, розрівняти її, тоді зверху викласти сирну масу з маком. Теж гарно розрівняти. Форму обов’язково потрібно кілька разів струсити для того, щоб сир добре розподілився по формі та не виріс, щоб рівномірно піднімався.
6. Випікати у розігрітій духовці за температури 170 градусів 45 хвилин.
7. Сирник повністю охолодити у формі, поставити на ніч в холодильник. Вранці можна його вийняти та перевернути так, щоб макова маса була знизу.
8. Верх сирника полити розтопленим шоколадом.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...