Без жодних перебільшень, кращий рецепт сала! Неабияк ніжне та з пікантною ноткою – перед подібним не зможе встояти жоден, зазначають Патріоти України. Що не менш важливо, приготування цього сала не займе багато часу! Готові дивувати рідних?
Наповнюємо каструлю водою, додаємо сіль та доводимо до кипіння. Тим часом, нарізаємо сало скибками та подрібнюємо часник. Викладаємо усе до скляної банки (часник – зверху, разом із лавровим листом та перцем). Заливаємо сало готовим розсолом. Прикриваємо кришкою. Спершу залишаємо сало “настоюватись” при кімнатній температурі, а після – відправляємо до холодильника на кілька тижнів. Готово! А ви теж любите сало? Діліться власними рецептами у коментарях!
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...