Без жодних перебільшень, кращий рецепт сала! Неабияк ніжне та з пікантною ноткою – перед подібним не зможе встояти жоден, зазначають Патріоти України. Що не менш важливо, приготування цього сала не займе багато часу! Готові дивувати рідних?
Наповнюємо каструлю водою, додаємо сіль та доводимо до кипіння. Тим часом, нарізаємо сало скибками та подрібнюємо часник. Викладаємо усе до скляної банки (часник – зверху, разом із лавровим листом та перцем). Заливаємо сало готовим розсолом. Прикриваємо кришкою. Спершу залишаємо сало “настоюватись” при кімнатній температурі, а після – відправляємо до холодильника на кілька тижнів. Готово! А ви теж любите сало? Діліться власними рецептами у коментарях!
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...