Без жодних перебільшень, кращий рецепт сала! Неабияк ніжне та з пікантною ноткою – перед подібним не зможе встояти жоден, зазначають Патріоти України. Що не менш важливо, приготування цього сала не займе багато часу! Готові дивувати рідних?
Наповнюємо каструлю водою, додаємо сіль та доводимо до кипіння. Тим часом, нарізаємо сало скибками та подрібнюємо часник. Викладаємо усе до скляної банки (часник – зверху, разом із лавровим листом та перцем). Заливаємо сало готовим розсолом. Прикриваємо кришкою. Спершу залишаємо сало “настоюватись” при кімнатній температурі, а після – відправляємо до холодильника на кілька тижнів. Готово! А ви теж любите сало? Діліться власними рецептами у коментарях!
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...