Без жодних перебільшень, кращий рецепт сала! Неабияк ніжне та з пікантною ноткою – перед подібним не зможе встояти жоден, зазначають Патріоти України. Що не менш важливо, приготування цього сала не займе багато часу! Готові дивувати рідних?
Наповнюємо каструлю водою, додаємо сіль та доводимо до кипіння. Тим часом, нарізаємо сало скибками та подрібнюємо часник. Викладаємо усе до скляної банки (часник – зверху, разом із лавровим листом та перцем). Заливаємо сало готовим розсолом. Прикриваємо кришкою. Спершу залишаємо сало “настоюватись” при кімнатній температурі, а після – відправляємо до холодильника на кілька тижнів. Готово! А ви теж любите сало? Діліться власними рецептами у коментарях!
Власники собак часто помічають, як перед сном їхній улюбленець починає кружляти, дряпати чи копати свій лежак, ковдру або навіть диван. Це може здаватися кумедним чи безглуздим - але насправді таке підготовче ритуальне поведінка має давнє й цілком логі...
Побачити чхаючого кота - доволі миле видовище. Але що, якщо це повторюється часто? Як і в людей, чхання у котів - це захисна реакція організму, яка допомагає очищати носові проходи. Проте в деяких випадках часте або сильне чхання може бути ознакою, пер...