Ми поділимося інструкцією з приготування м'ясного рулету, смак якого
не передати словами! Готується ця холодна закуска досить просто і без
зайвої метушні, передають Патріоти України.
Інгредієнти для рулету:
1,5 кг грудинки
1,5 ст. л. солі
1 ч. л. коріандру
0,5 ч. л. чорного перцю
3 зубчики часнику
1 ч. л. червоного гострого перцю
Інгредієнти для варіння:
2 л води
1 ст. л. солі
1 цибулина
20-30 шт. чорного перцю горошком
2 зубчики часнику
лушпиння з 5 цибулин
2 лаврових листка
Інгредієнти для приправи:
3 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. паприки
щіпка чорного перцю
2 зубчики часнику
Приготування:
Грудинку
розріж навпіл, як книжку, не дорізаючи до кінця близько пів сантиметра.
Гарненько пройдися по м'ясу молоточком з двох сторін, щоб рулет був
м'яким.
Часник натри на дрібній тертці. Подрібни в ступі
коріандр, чорний мелений перець і червоний гострий перець. Подрібнені
приправи додай до солі і перемішай.
Натри м'ясо спеціями з двох
сторін, зверху посип м'ясо подрібненим часником. Щільно зверни м'ясо в
рулет. Туго перев'яжи рулет кулінарною ниткою. Загорни рулет у харчову
плівку, постав у холодильник на ніч маринуватися.
У великий
казан влий воду, додай туди лушпиння 5 цибулин, 1 цибулину, лавровий
лист, чорний горошок і зубчики часнику. Коли вода закипить, помісти в
казан рулет. Додай столову ложку солі. Вари 1,5 години на повільному
вогні. Через 1,5 години переверни рулет і вари ще 1,5 години під
закритою кришкою.
З гарячого готового рулету відразу ж зніми
мотузку. В окрему ємність додай подрібнений часник, соєвий соус, паприку
і щіпку чорного перцю. Гарненько перемішай приправу, а потім змасти нею
готовий рулет.
Постав рулет настоюватися в холодильник на 2-3 години.
Ось і все, рулет готовий.
Щоб детальніше ознайомитися з рецептом ароматного м'ясного рулету, подивися відео.
Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...
Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...