Результат вражає! Навіщо винахідливі японці ставлять пляшки з водою біля своїх будинків

В Японії прийнято ставити ємності з водою біля своїх помешкань. Ця практика викликає інтерес і питання у багатьох іноземців, передають Патріоти України.

Виявляється, це один із способів захистити помешкання від комах, особливо від комарів.

Вода в пляшці приваблює комах, які летять до неї і падають всередину.

Але коли ці паразитуючі істоти опиняються всередині пляшки, їм стає важко вибратися, оскільки всередині слизька поверхня. Це робить пляшки з водою ефективним засобом захисту від комах.

Як ще позбутися від комах в будинку?

  • Дотримуйтесь чистоти в будинку: комахи притягуються до їжі, яку вони можуть знайти у вашому домі, тому важливо підтримувати чистоту, щоб мінімізувати можливість їх залучення. Регулярно прибирайте кухню, витирайте пил, видаляйте сміття і не залишайте відкриту їжу на кухні.
  • Використовуйте засоби від комах: існує безліч засобів від комах, які можуть допомогти в боротьбі з ними, такі, як інсектициди, пастки для мух і комарів, аерозольні спреї і т.д. Але перед використанням цих засобів, обов'язково прочитайте інструкції і дотримуйтесь запобіжних заходів.
  • Приберіть укриття для комах: Позбавтеся від укриттів для комах всередині та навколо вашого будинку. Це може бути сміття, купи листя, гниють плоди, деревина і т.д. ці укриття можуть служити притулком для комах, і прибираючи їх, ви можете значно знизити їх наявність.
  • Встановіть москітні сітки: якщо у вас є відкриті вікна і двері, то москітні сітки можуть допомогти позбутися від комах, не заблокувавши при цьому потік повітря в будинку.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...