Результат здивує! Тест у картинці визначить, яку психологічну травму вам потрібно пропрацювати

А ви знали, що шоколад здатен підіймати настрій? Щоправда, він дає короткочасний ефект, а ось знайти гармонію вам допоможе пропрацювання психологічної травми.

Звісно у кожної людини свій життєвий досвід і свої травми, про які навіть не кожен може здогадуватися. І за допомогою шоколадного тесту ми спробуємо з'ясувати вашу психологічну травму.

  1. Залежність від батьків. Найімовірніше, ваші батьки завжди дотримувалися авторитарного типу виховання, тому вирішували все за вас. Тепер же це вилилося в страх самостійно ухвалювати рішення і нести відповідальність за своє життя.
  2. Харчове насильство. З таким стикається величезна кількість дітей, адже фраза "поки не доїси, з-за столу не вийдеш" вважається розхожою. Тепер ваші стосунки з їжею стали досить натягнутими: ви переїдаєте або забуваєте поїсти.
  3. Ігнорування. Не виключено, що у вашій сім'ї ніколи не давали слово молодшим, тому що вважали вас дурнішим за інших. На ваші проблеми не звертали належної уваги, вважаючи, що в дитини їх і зовсім бути не може. Тепер це призвело до того, що ви боїтеся бути знехтуваними та самотніми.
  4. Знехтування. Ви часто підозрюєте, що інші погано про вас думають, вам страшно підпускати до себе людей, ви не вмієте іти на компроміси та постійно намагаєтеся всім догодити.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.