Азу по-татарськи - традиційна татарська страва, дуже схожа на всім відому печеню. Це тушкована яловичина (баранина), з картоплею, з додаванням солоних огірків та інших овочів. Дуже смачно і просто! Рекомендуємо спробувати всім любителям печені, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачного!
Соняшникова олія – це популярний продукт, який завжди рятує під час смаження страв. Але мало хто знає про те, як правильно слід зберігати таку олію, передають Патріоти України. Справа в тому, що продовжити термін життя продукту і зберегти його смакові ...
4 червня в церковному календарі день пам’яті святого Митрофана, патріарха Царгородського, видатного духовного лідера часів імператора Костянтина Великого. Митрофан походив зі знатної родини; його батько, Дометій, був братом римського імператора Проба....