Рідні будуть приємно вражені. Любите печеню? Азу по-татарськи сподобається вам більше!

Азу по-татарськи - традиційна татарська страва, дуже схожа на всім відому печеню. Це тушкована яловичина (баранина), з картоплею, з додаванням солоних огірків та інших овочів. Дуже смачно і просто! Рекомендуємо спробувати всім любителям печені, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Яловичина (або баранина) — 700 г
  • Картопля — 1 кг
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Огірки мариновані — 150 г.
  • Рослинна олія (для смаження) — 60 мл
  • Томатна паста — 2,5 ст. л
  • Бульйон (м'ясний або овочевий) — 400 мл
  • Сіль, перець — за смаком
  • Часник — 3 зубчики

Приготування:

  1. Підготувати всі інгредієнти.
  2. Нарізати м'ясо соломкою і обсмажити на великому вогні.
  3. Дрібно нарізати солоні огірки, цибулю ріпчасту соломкою.
  4. Додати цибулю до м'яса, обсмажити.
  5. Додати томатну пасту, огірки, залити бульйоном.
  6. Тушкувати до готовності.
  7. Обсмажити окремо картоплю.
  8. Змішати все, заправити.
  9. В кінці додати часник, перемішати.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Тільки шкода! Названо вітаміни, які не варто приймати разом

вівторок, 3 грудень 2024, 17:58

Більшість людей хоча б раз у житті приймали вітаміни чи інші дієтичні добавки. Але, за словами лікарів, існують вітаміни, які конфліктують між собою, тобто їх не можна приймати разом, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Про це розповіли у в...

А ви це знали? Як правильно розморозити м'ясо, щоб воно було безпечним для здоров'я

вівторок, 3 грудень 2024, 13:00

Завдяки заморожуванню ми можемо зберігати м'ясо протягом довгого періоду часу. Однак, через неправильне розморожування можуть з'явитися серйозні наслідки для здоров'я, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Більшість людей розморожують м'ясо, ...