Рідні будуть приємно вражені. Любите печеню? Азу по-татарськи сподобається вам більше!

Азу по-татарськи - традиційна татарська страва, дуже схожа на всім відому печеню. Це тушкована яловичина (баранина), з картоплею, з додаванням солоних огірків та інших овочів. Дуже смачно і просто! Рекомендуємо спробувати всім любителям печені, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Яловичина (або баранина) — 700 г
  • Картопля — 1 кг
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Огірки мариновані — 150 г.
  • Рослинна олія (для смаження) — 60 мл
  • Томатна паста — 2,5 ст. л
  • Бульйон (м'ясний або овочевий) — 400 мл
  • Сіль, перець — за смаком
  • Часник — 3 зубчики

Приготування:

  1. Підготувати всі інгредієнти.
  2. Нарізати м'ясо соломкою і обсмажити на великому вогні.
  3. Дрібно нарізати солоні огірки, цибулю ріпчасту соломкою.
  4. Додати цибулю до м'яса, обсмажити.
  5. Додати томатну пасту, огірки, залити бульйоном.
  6. Тушкувати до готовності.
  7. Обсмажити окремо картоплю.
  8. Змішати все, заправити.
  9. В кінці додати часник, перемішати.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...

А ви це знали? Який вид вершкового масла найкорисніши

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:50

Деякі види продукту - це просто маргарин, який видають за вершкове масло недобросовісні виробники, передають Патріоти України. Вершкове масло – це саме той продукт, який ми вживаємо щодня. Ми намащуємо його на бутерброди, додаємо до різноманітних стра...