Рідні будуть приємно вражені. Любите печеню? Азу по-татарськи сподобається вам більше!

Азу по-татарськи - традиційна татарська страва, дуже схожа на всім відому печеню. Це тушкована яловичина (баранина), з картоплею, з додаванням солоних огірків та інших овочів. Дуже смачно і просто! Рекомендуємо спробувати всім любителям печені, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Яловичина (або баранина) — 700 г
  • Картопля — 1 кг
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Огірки мариновані — 150 г.
  • Рослинна олія (для смаження) — 60 мл
  • Томатна паста — 2,5 ст. л
  • Бульйон (м'ясний або овочевий) — 400 мл
  • Сіль, перець — за смаком
  • Часник — 3 зубчики

Приготування:

  1. Підготувати всі інгредієнти.
  2. Нарізати м'ясо соломкою і обсмажити на великому вогні.
  3. Дрібно нарізати солоні огірки, цибулю ріпчасту соломкою.
  4. Додати цибулю до м'яса, обсмажити.
  5. Додати томатну пасту, огірки, залити бульйоном.
  6. Тушкувати до готовності.
  7. Обсмажити окремо картоплю.
  8. Змішати все, заправити.
  9. В кінці додати часник, перемішати.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Психологічний тест: Оберіть собаку та дізнайтеся, який ви друг

понеділок, 4 серпень 2025, 17:30

Іноді найнепередбачуваніший вибір може багато розповісти про нас. Навіть про те, яку породу собак ми віддаємо перевагу. На зображенні - чотири варіанти, кожен із яких відображає різні риси характеру та цінності. Дізнайтеся, який ви друг. Удачі, передаю...

Перестаньте зберігати хліб у хлібниці - один простий метод продовжує його свіжість на тиждень

понеділок, 4 серпень 2025, 17:15

Хліб - невід’ємна частина багатьох сімейних столів, але він часто псується занадто швидко, особливо якщо неправильно зберігати, Патріоти України. Експерти-брати Уілдони пропонують нетрадиційний спосіб зберігання хліба, який допоможе зберегти його свіжи...