Картопляники, або картопляні зрази - це дуже проста, поживна страва, що готується з продуктів, які завжди під рукою та не потребує професійних навичок. Особливість цієї страви полягає в різноманітності начинок. Наприклад, це може бути варене, або смажене м’ясо, фарш, зелена цибуля з вареним яйцем, або ж тушкована капуста, передають Патріоти України.
Також картопляники добре смакують із риб’ячим фаршем. Таким чином, експериментуючи із начинкою ви щоразу отримаєте нову страву. Картопляники можна взяти із собою і просто їсти руками, як смачний пиріжечок, а можна викласти на тарілку, додати сметани, та отримувати насолоду від процесу споживання. Рецепт картопляних зразів нещодавно виклала в себе на сторінці в Instagram відома фудблогерка з ніком ty4ka_ira.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1.Картоплю почистити та відварити до готовності у підсоленій воді
2.До готової картоплі додати масло, перець, та все потовкти до стану пюре, після чого дати суміші повністю остигнути.
3.До холодної картоплі додати борошно та яйця і все добре перемішати руками. Отримана маса буде липнути до рук, тому краще постійно притрушувати їх борошном.
4.Сформувати зрази, додати начинку на свій вибір, обваляти в борошні та обсмажити з обох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.
Картопляні зрази чудово підійдуть у якості заготовок. Їх можна зберігати у морозильній камері, а при необхідності обсмажувати біля 10 хвилин на середньому вогні з обох сторін.
Здорове харчування має забезпечувати організм усіма необхідними поживними речовинами у збалансованому співвідношенні, передають Патріоти України. Проте не всі популярні дієти відповідають цим вимогам. Відомий дієтолог доктор Барек Кульчинський на своє...
Холодильник - незамінний герой кухні: він зберігає продукти свіжими, економить час і знижує ризик псування їжі. Але не все потребує холоду! Деякі продукти, якщо їх помістити в холодильник, можуть не лише втратити смак, а й стати потенційно небезпечними...