Рідні будуть у захваті! Картопляні зрази, що тануть у роті - як приготувати вдома

Картопляники, або картопляні зрази - це дуже проста, поживна страва, що готується з продуктів, які завжди під рукою та не потребує професійних навичок. Особливість цієї страви полягає в різноманітності начинок. Наприклад, це може бути варене, або смажене м’ясо, фарш, зелена цибуля з вареним яйцем, або ж тушкована капуста, передають Патріоти України.

Також картопляники добре смакують із риб’ячим фаршем. Таким чином, експериментуючи із начинкою ви щоразу отримаєте нову страву. Картопляники можна взяти із собою і просто їсти руками, як смачний пиріжечок, а можна викласти на тарілку, додати сметани, та отримувати насолоду від процесу споживання. Рецепт картопляних зразів нещодавно виклала в себе на сторінці в Instagram відома фудблогерка з ніком ty4ka_ira.

Інгредієнти:

  • 8-10 картоплин середнього розміру;
  • 4-столові ложки борошна;
  • 2 яйця;
  • 20г вершкового масла;
  • сіль та спеції за смаком;
  • олія для обсмажування.

Спосіб приготування:

1.Картоплю почистити та відварити до готовності у підсоленій воді

2.До готової картоплі додати масло, перець, та все потовкти до стану пюре, після чого дати суміші повністю остигнути.

3.До холодної картоплі додати борошно та яйця і все добре перемішати руками. Отримана маса буде липнути до рук, тому краще постійно притрушувати їх борошном.

4.Сформувати зрази, додати начинку на свій вибір, обваляти в борошні та обсмажити з обох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

Картопляні зрази чудово підійдуть у якості заготовок. Їх можна зберігати у морозильній камері, а при необхідності обсмажувати біля 10 хвилин на середньому вогні з обох сторін.

Народні прикмети на 22 червня: Про що пихатий Гітлер і не здогадувався. - Що українці спрадавна уникали робити цього дня, принаймні до обіду

субота, 21 червень 2025, 18:46

Українці з дідів-прадідів не починали б воєнних дій та багато іншого у найдовший день року, через виверені століттями народні прикмети. 22 червня за новим календарним стилем (5 липня - за старим) - день пам'яті священномученика Євсевія, єпископа Самоса...

Є секрети! Як вибрати солодкий кавун у магазині

субота, 21 червень 2025, 18:35

Хоча кавуни можуть здаватися дуже схожими, вони ледь помітно відрізняються за зовнішнім виглядом, і саме ці деталі можуть розповісти вам найбільше. Солодкий кавун зазвичай має темно-зелену шкірку з чітко позначеними смужками. Якщо вона матова, а не бли...