Картопляники, або картопляні зрази - це дуже проста, поживна страва, що готується з продуктів, які завжди під рукою та не потребує професійних навичок. Особливість цієї страви полягає в різноманітності начинок. Наприклад, це може бути варене, або смажене м’ясо, фарш, зелена цибуля з вареним яйцем, або ж тушкована капуста, передають Патріоти України.
Також картопляники добре смакують із риб’ячим фаршем. Таким чином, експериментуючи із начинкою ви щоразу отримаєте нову страву. Картопляники можна взяти із собою і просто їсти руками, як смачний пиріжечок, а можна викласти на тарілку, додати сметани, та отримувати насолоду від процесу споживання. Рецепт картопляних зразів нещодавно виклала в себе на сторінці в Instagram відома фудблогерка з ніком ty4ka_ira.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1.Картоплю почистити та відварити до готовності у підсоленій воді
2.До готової картоплі додати масло, перець, та все потовкти до стану пюре, після чого дати суміші повністю остигнути.
3.До холодної картоплі додати борошно та яйця і все добре перемішати руками. Отримана маса буде липнути до рук, тому краще постійно притрушувати їх борошном.
4.Сформувати зрази, додати начинку на свій вибір, обваляти в борошні та обсмажити з обох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.
Картопляні зрази чудово підійдуть у якості заготовок. Їх можна зберігати у морозильній камері, а при необхідності обсмажувати біля 10 хвилин на середньому вогні з обох сторін.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...