Рідні будуть у захваті! Простий та незвичайно ніжний "Медовик" - готується лише 30 хвилин, а смак залишається надовго

"Медовик", який готується за різними рецептами, один з найсмачніших та найулюбленіших тортів, який обожнюють багато ласунів - як дітей, так і дорослих, передають Патріоти України.

І в цьому немає нічого дивного — адже у цьому ароматному і ситному десерті дивовижним чином поєдналися тонкі ніжні й соковиті медові коржі з повітряним і смачним кремом.

Цей торт можна готувати як зі сметанним, так і з заварним кремом. Свій варіант приготування медовика за 30 хвилин приводять автори Telegram-каналу «Кулінарна книга».

Медовик

Інгредієнти:

Олія вершкове — 140 гр.
Цукор — 100 гр.
Мед — 2 ст.л.
Сода -1 ч.л.
Яйця — 2 шт.
Борошно — 200−220гр.

Приготування:
У сотейнику змішати масло, цукор, мед і довести до кипіння постійно помішуючи.

Додати ложку соди і безперервно мішати, маса почне піниться, так і має бути, варити 2−3 хвилини до карамельного кольору.

Прибрати з плити та дати охолонути.

Додати яйця та перемішати віночком.

Потім додати частинами борошно.

Духовку розігріти до 180 градусів.

Деко застелити пергаментом.

Вилити тісто. Випікати хвилин 10−12 хвилин.


А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...