
"Медовик", який готується за різними рецептами, один з найсмачніших та найулюбленіших тортів, який обожнюють багато ласунів - як дітей, так і дорослих, передають Патріоти України.
І в цьому немає нічого дивного — адже у цьому ароматному і ситному десерті дивовижним чином поєдналися тонкі ніжні й соковиті медові коржі з повітряним і смачним кремом.
Цей торт можна готувати як зі сметанним, так і з заварним кремом. Свій варіант приготування медовика за 30 хвилин приводять автори Telegram-каналу «Кулінарна книга».
Медовик
Інгредієнти:
Олія вершкове — 140 гр.
Цукор — 100 гр.
Мед — 2 ст.л.
Сода -1 ч.л.
Яйця — 2 шт.
Борошно — 200−220гр.
Приготування:
У сотейнику змішати масло, цукор, мед і довести до кипіння постійно помішуючи.
Додати ложку соди і безперервно мішати, маса почне піниться, так і має бути, варити 2−3 хвилини до карамельного кольору.
Прибрати з плити та дати охолонути.
Додати яйця та перемішати віночком.
Потім додати частинами борошно.
Духовку розігріти до 180 градусів.
Деко застелити пергаментом.
Вилити тісто. Випікати хвилин 10−12 хвилин.
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...